Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SixFeetUnder Chude Banany
433noc Tactiek śmiały banan
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 38
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Füst met een sublieme pass. Daar is Półrolniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półrolniczak geeft een hoge lob. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal. Habín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 1:0

14e minuut.
Vargas rent richting de bal. Rosada geeft een lange en hoge pass. Füst kopt de bal weg. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Habín bokst de bal weg. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Niezbędny speelt de bal door. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 2:0

22e minuut.
Rochet passt de bal zonder na te denken. Daar is Półrolniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półrolniczak met een sublieme pass. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rochet is nu in balbezit. Rochet passt de bal zonder na te denken. Vignaud is nu in balbezit. Małysa onderschept slim de pass. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 3:0

45e minuut.
Goettert rent richting de bal. Goettert speelt de bal door. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 42%, Chude Banany 58%.
SixFeetUnder - Chude Banany 4:0

46e minuut.
dos Bastos speelt de bal door. Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny passt de bal met de wreef. Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 4:1

58e minuut.
Linares speelt de bal door. Goettert rent richting de bal. Goettert met een sublieme pass. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski geeft een hoge lob. Habín bokst de bal weg.

62e minuut.
Służewski rent richting de bal. Goettert is nu in balbezit. Goettert geeft een lange en hoge pass. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 5:1

70e minuut.
Daar is Haralambie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półrolniczak rent richting de bal. Klungelig pakt Półrolniczak de bal. Półrolniczak geeft een hoge lob. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SixFeetUnder - Chude Banany 6:1

78e minuut.
Niezbędny met een snelle inworp. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosada met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixFeetUnder 41%, Chude Banany 59%.
SixFeetUnder - Chude Banany 6:1