Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chude Banany SixFeetUnder
śmiały banan Tactiek 433noc
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 62.1
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Haralambie onderschept slim de pass. Haralambie passt de bal met de wreef. Füst probeert naar een medespeler te passen. Półrolniczak is nu in balbezit. Półrolniczak geeft een lange en hoge pass. Habín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:1

19e minuut.
Topolski rent richting de bal. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares passt de bal zonder na te denken. Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettert geeft de bal voor. Habín bokst de bal weg. Małysa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vignaud rent richting de bal. Małysa rent richting de bal. Małysa passt de bal met de wreef. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ... Habín bokst de bal weg.

33e minuut.
Tretyak probeert naar een medespeler te passen. Półrolniczak rent richting de bal. Rochet is nu in balbezit. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Habín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:2

38e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Linares probeert naar een medespeler te passen. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Habín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 61%, SixFeetUnder 39%.
Chude Banany - SixFeetUnder 0:3

46e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst geeft een hoge lob. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet draait met de bal, schiet en ... Habín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:4

50e minuut.
Tretyak passt de bal in één keer door. Półrolniczak rent richting de bal. Półrolniczak probeert naar een medespeler te passen. Rochet rent richting de bal. Rochet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski passt de bal met de wreef. Tretyak controleert de bal met de borst. dos Bastos is nu in balbezit. dos Bastos draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo bokst de bal weg.

59e minuut.
Sowunmi geeft de bal voor. Inworp. Goettert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Goettert speelt de bal door. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny probeert naar een medespeler te passen. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Habín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vignaud probeert de bal met de borst te controleren. Rochet is nu in balbezit. Rochet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tretyak probeert de bal met de borst te controleren. dos Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Bastos met een sublieme pass. Klungelig pakt Nygaard de bal. Nygaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Półrolniczak is nu in balbezit. Półrolniczak passt de bal met de wreef. Rochet is nu in balbezit. Rochet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:5

80e minuut.
Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet passt de bal met de wreef. Linares speelt de bal door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chude Banany - SixFeetUnder 0:6

84e minuut.
Służewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chude Banany 63%, SixFeetUnder 37%.
Chude Banany - SixFeetUnder 0:6