Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW AC Diavolo
2 Tactiek rezerwowa
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 45.4
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 1:0

14e minuut.
Predilă geeft een lange en hoge pass. Śliwowski probeert de bal aan de voet te houden. Kubiak rent richting de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Majcherczyk probeert naar een medespeler te passen. Fegert is nu in balbezit. Fegert passt de bal met de wreef. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sorajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Kaliński rent richting de bal. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 2:0

27e minuut.
Parezanović rent richting de bal. Uras verovert de bal door een tackle van achteren. Uras passt de bal met de wreef. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wąsik geeft de bal voor. Upson controleert de bal met de borst. Parezanović begaat een overtreding. Parezanović krijgt een gele kaart. Upson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorajlić met een snel genomen vrije trap. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Lekov bokst de bal weg.

29e minuut.
Sorajlić kopt de bal weg. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk geeft een hoge lob. Fegert geeft een lange en hoge pass. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Arnaudov onderschept slim de pass. Sorajlić geeft een lange en hoge pass. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Uras is nu in balbezit. Uras geeft een hoge lob. Sawczuk rent richting de bal. Uras rent richting de bal. Uras draait met de bal, schiet en ... Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kubiak is nu in balbezit. Fegert rent richting de bal. Fegert passt de bal zonder na te denken. Kubiak heeft problemen om de bal te vangen. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 31%, AC Diavolo 69%.
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 2:0

48e minuut.
Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fegert met de inworp. Kubiak kan de bal niet met de borst controleren. Kubiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fegert met een sublieme pass. Kubiak is nu in balbezit. Gérard maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gérard moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gérard schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kubiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorajlić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sawczuk passt de bal in één keer door. Fegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert geeft een hoge lob. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Lekov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 3:0

66e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński schiet op doel. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 4:0

81e minuut.
Fegert met een snelle inworp. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak passt de bal zonder na te denken. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 5:0

86e minuut.
Upson geeft een hoge lob. Kubiak kopt de bal weg. Kaliński rent richting de bal. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Lekov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 6:0

89e minuut.
Sawczuk onderschept slim de pass. Uras geeft de bal voor. Śliwowski rent richting de bal. Kubiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 34%, AC Diavolo 66%.
AKS KRAKÓW - AC Diavolo 7:0