Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo AKS KRAKÓW
rezerwowa Tactiek 2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Fegert kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorajlić de bal. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak schiet op doel. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kubiak passt de bal zonder na te denken. Fegert rent richting de bal. Fegert passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Kaliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Węgrzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Uras onderschept slim de pass. Uras geeft een lange en hoge pass. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:1

19e minuut.
Majcherczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wittouck met de inworp. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Wittouck geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgrzyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra met een sublieme pass. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Majcherczyk geeft een lange en hoge pass. Kaliński kopt de bal weg. Kubiak probeert de bal aan de voet te houden. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić haalt uit met een fantastische trap. Lekov bokst de bal weg. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:2

30e minuut.
Ziemniak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uras met de inworp. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sorajlić geeft een hoge lob. Kaliński kopt de bal weg. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:3

35e minuut.
Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić met een sublieme pass. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kubiak passt de bal in één keer door. Daar is Fegert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fegert geeft een hoge lob. Kaliński springt en kopt de bal. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Uras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsik speelt de bal door. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 62%, AKS KRAKÓW 38%.
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:4

47e minuut.
Wąsik verovert de bal door een tackle van achteren. Uras is nu in balbezit. Uras passt de bal in één keer door. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:5

51e minuut.
Upson geeft een lange en hoge pass. Kaliński kopt de bal weg. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:6

55e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert verovert de bal door een tackle van achteren. Fegert met een sublieme pass. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:7

57e minuut.
Fegert passt de bal in één keer door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Fegert verovert de bal door een tackle van achteren. Fegert speelt de bal door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Fegert de bal. Fegert passt de bal zonder na te denken. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wittouck speelt de bal door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almendra krijgt een gele kaart. Kaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorajlić met een snel genomen vrije trap. Sawczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lekov met een harde bal richting middenveld. Göksu kopt de bal weg. Klungelig pakt Upson de bal. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uras geeft de bal voor. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel. Lekov bokst de bal weg.

87e minuut.
Sorajlić passt de bal in één keer door. Daar is Fegert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fegert probeert naar een medespeler te passen. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 67%, AKS KRAKÓW 33%.
AC Diavolo - AKS KRAKÓW 0:8