Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artylerzyści zajacowo
4-3-3 Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oraşan de bal onder controle te krijgen. Serwach rent richting de bal. Serwach schiet op doel. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serwach de bal. Serwach passt de bal met de wreef. Rosuljaš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lapčević met een snelle inworp. Benčić rent richting de bal. Naumiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naumiuk krijgt een gele kaart. Benčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benčić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fávaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artylerzyści - zajacowo 1:0

16e minuut.
Tamani geeft de bal voor. Popíchal kopt de bal weg. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan geeft de bal voor. Temel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Anzorena kopt de bal weg. Janoszka speelt de bal door. Bokor rent richting de bal. Bokor geeft de bal voor. Kondracki kopt de bal weg. Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Papapostolou is nu in balbezit. Janoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Janoszka passt de bal met de wreef. Benčić is nu in balbezit. Benčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lapčević met een snelle inworp. Benčić rent richting de bal. Benčić passt de bal in één keer door. Kondracki is nu in balbezit. Kondracki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artylerzyści 52%, zajacowo 48%.
Artylerzyści - zajacowo 1:0

56e minuut.
Lapčević passt de bal met de wreef. Benčić rent richting de bal. Benčić probeert naar een medespeler te passen. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki schiet op doel. Fávaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Naumiuk onderschept slim de pass. Naumiuk passt de bal met de wreef. Hoàng speelt de bal door. Serwach heeft problemen om de bal te vangen. Serwach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčević probeert naar een medespeler te passen. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić draait met de bal, schiet en ... Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artylerzyści - zajacowo 2:0

69e minuut.
Bokor geeft een hoge lob. Daar is Papapostolou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benčić rent richting de bal. Benčić haalt uit met een fantastische trap. Fávaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fassbender speelt de bal door. Bokor probeert naar een medespeler te passen. Lapčević met een sublieme pass. Kondracki rent richting de bal. Kondracki draait met de bal, schiet en ... Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lapčević neemt de hoekschop. Kondracki krijgt zijn hoofd ertegen. Fávaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artylerzyści - zajacowo 3:0

75e minuut.
Temel rent richting de bal. Benčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kondracki is nu in balbezit. Benčić rent richting de bal. Benčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Anzorena rent richting de bal. Anzorena geeft de bal voor. Bokor met een sublieme pass. State is nu in balbezit. State haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kondracki rent richting de bal. Kondracki passt de bal met de wreef. Papapostolou speelt de bal door. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki schiet op doel. Fávaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Benčić rent richting de bal. Benčić schiet op doel. Klungelig pakt Łuszcz de bal. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Janoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoszka probeert naar een medespeler te passen. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić draait met de bal, schiet en ... Fávaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artylerzyści - zajacowo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artylerzyści 40%, zajacowo 60%.
Artylerzyści - zajacowo 4:0