Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zajacowo Artylerzyści
nowa Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
48.1 gemiddelde waardering 53.4
good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francioso geeft de bal voor. Daar is Temel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bokor is nu in balbezit. Bokor speelt de bal door. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki verovert de bal door een tackle van achteren. Kondracki draait met de bal, schiet en ... Fávaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bokor is nu in balbezit. Bokor passt de bal in één keer door. Kondracki heeft problemen om de bal te vangen. Kondracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Artylerzyści 0:1

18e minuut.
Temel is nu in balbezit. Temel passt de bal met de wreef. Popíchal is nu in balbezit. Popíchal draait met de bal, schiet en ... Borycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Janoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Janoszka passt de bal met de wreef. Benčić is nu in balbezit. Benčić draait met de bal, schiet en ... Fávaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Janoszka passt de bal met de wreef. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčević passt de bal zonder na te denken. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 50%, Artylerzyści 50%.
zajacowo - Artylerzyści 0:1

49e minuut.
Janoszka speelt de bal door. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić passt de bal in één keer door. Kondracki is nu in balbezit. Kondracki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bokor kopt de bal weg. Klungelig pakt State de bal. Papapostolou rent richting de bal. State verovert de bal door een tackle van achteren. State haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kondracki is nu in balbezit. Vlad onderschept slim de pass. Janoszka speelt de bal door. Benčić rent richting de bal. Benčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
State bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuszcz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Popíchal de bal onder controle te krijgen. Janoszka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benčić is nu in balbezit. Benčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Artylerzyści 0:2

57e minuut.
Vlad geeft een hoge lob. Tamani kopt de bal weg. Kondracki rent richting de bal. Kondracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Artylerzyści 0:3

69e minuut.
Klungelig pakt Moczybród de bal. Moczybród geeft een lange en hoge pass. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap. Borycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tamani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwach met een sublieme pass. Hoàng speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Benčić is nu in balbezit. Moczybród onderschept slim de pass. Moczybród geeft de bal voor. Janoszka is nu in balbezit. Janoszka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 52%, Artylerzyści 48%.
zajacowo - Artylerzyści 0:3