Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauflandersi Markonik
Bezpieczna Tactiek Hala Markonik
53% Balbezit 47%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Inworp. Májer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mee onderschept slim de pass. Mee passt de bal zonder na te denken. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Caliński rent richting de bal. Caliński passt de bal met de wreef. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:1

13e minuut.
Shmigero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

14e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Pedersoli speelt de bal door. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:2

16e minuut.
Caliński is nu in balbezit. Caliński passt de bal zonder na te denken. Nioradze met een sublieme pass. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potocki rent richting de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mee rent richting de bal. Mee met een sublieme pass. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:3

20e minuut.
Sleegers is nu in balbezit. Sleegers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caliński met de inworp. Májer met een sublieme pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potocki probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:4

22e minuut.
Nuckowski is nu in balbezit. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caliński de bal. Caliński schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski speelt de bal door. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:5

25e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki passt de bal met de wreef. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Potocki rent richting de bal. Potocki geeft een lange en hoge pass. Caliński is nu in balbezit. Caliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:6

31e minuut.
Nuckowski met de inworp. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Potocki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:7

32e minuut.
Minh Nhật passt de bal met de wreef. Peruzzo speelt de bal door. Sleegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleegers geeft de bal voor. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Caliński speelt de bal door. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:8

38e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Caliński verovert de bal door een tackle van achteren. Caliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:9

40e minuut.
Caliński krijgt zijn hoofd ertegen. Zheleznyj probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nuckowski met een snelle inworp. Potocki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Májer heeft problemen om de bal te vangen. Májer passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki onderschept slim de pass. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Caliński de bal. Caliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 87%, Markonik 13%.
Kauflandersi - Markonik 0:9

46e minuut.
Májer rent richting de bal. Májer speelt de bal door. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:10

48e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Nuckowski speelt de bal door. Caliński is nu in balbezit. Caliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:11

49e minuut.
Oraşan met een sublieme pass. Osuna met een sublieme pass. Sleegers is nu in balbezit. Sleegers geeft de bal voor. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuckowski met de inworp. Potocki geeft een hoge lob. Caliński springt en kopt de bal. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:12

53e minuut.
Peruzzo speelt de bal door. Klungelig pakt Zheleznyj de bal. Májer begaat een overtreding. Zheleznyj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zheleznyj kan niet meer verder spelen.

55e minuut.
Nuckowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potocki kopt de bal weg. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:13

57e minuut.
Májer is nu in balbezit. Májer speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Májer passt de bal met de wreef. Nioradze met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:14

61e minuut.
Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nuckowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potocki springt en kopt de bal. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Májer met een sublieme pass. Blanco speelt de bal door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:15

65e minuut.
Caliński probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:16

67e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Májer met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:17

74e minuut.
Mee met een sublieme pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Caliński is nu in balbezit. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg.

75e minuut.
Potocki geeft een lange en hoge pass. Blanco speelt de bal door. Nuckowski met een sublieme pass. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Caliński heeft problemen om de bal te vangen. Caliński probeert naar een medespeler te passen. Nioradze speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:18

79e minuut.
Sieniawski speelt de bal door. Inworp. Májer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nuckowski met een snelle inworp. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo speelt de bal door. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg. Potocki is nu in balbezit. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Potocki neemt de penalty, wat een uithaal! Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Májer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Májer speelt de bal door. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:19

86e minuut.
Májer rent richting de bal. Májer met een sublieme pass. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:20

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuckowski met een snelle inworp. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:21

89e minuut.
Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Markonik 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 92%, Markonik 8%.
Kauflandersi - Markonik 0:22