Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Ho He HBSC Chamówek
442_BSCv2 Tactiek tyły
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Furfaro is nu in balbezit. Furfaro geeft een lange en hoge pass. Rosabal is nu in balbezit. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fabiansson passt de bal met de wreef. Vara rent richting de bal. Vara probeert naar een medespeler te passen. Weyermann rent richting de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Weyermann is nu in balbezit. Vara is nu in balbezit. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel. Truuväärt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Chamówek 1:0

12e minuut.
Nariño rent richting de bal. Nariño passt de bal in één keer door. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Derbin de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Crhák geeft een hoge lob. Czyszanowski geeft een hoge lob. Dandoy kopt de bal weg. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal haalt uit met een fantastische trap. Caron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Furfaro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Crhák de bal onder controle te krijgen. Rosabal speelt de bal door. Klungelig pakt Nariño de bal. Nariño schiet op doel. Caron bokst de bal weg. Kaltofen probeert de bal met de borst te controleren. Caron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Weyermann is nu in balbezit. Vara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabuloso. Fabuloso krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson speelt de bal door. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. Sadłowski probeert de bal aan de voet te houden. Truuväärt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 59%, Chamówek 41%.
Ha Ho He HBSC - Chamówek 1:0

51e minuut.
Crhák onderschept slim de pass. Crhák met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Truuväärt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Chamówek 2:0

54e minuut.
Furfaro is nu in balbezit. Furfaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Rusoiu de bal. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudnic komt het veld opgelopen. Solans komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Kaltofen de bal. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kaltofen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Fabiansson geeft een hoge lob. Solans probeert de bal met de borst te controleren. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Truuväärt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Chamówek 3:0

84e minuut.
Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Daar is Solans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Furfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Furfaro met een sublieme pass. Lotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dandoy rent richting de bal. Dandoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Chamówek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 53%, Chamówek 47%.
Ha Ho He HBSC - Chamówek 3:1