Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamówek Ha Ho He HBSC
tyły Tactiek 442_BSCV22
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 50
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Solans kopt de bal weg. Lotta heeft problemen om de bal te vangen. Lotta speelt de bal door. Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri geeft een lange en hoge pass. Caron bokst de bal weg. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey is nu in balbezit. Dudnic rent richting de bal. Dorey verovert de bal door een tackle van achteren. Vara is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Vara kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Ha Ho He HBSC 0:1

21e minuut.
Inworp. Rusoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brevig rent richting de bal. Brevig geeft een lange en hoge pass. Vara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kaltofen geeft een lange en hoge pass. Rosabal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusoiu. Rusoiu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mizia speelt de bal door. Fuchtner met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Dorey rent richting de bal. Dorey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Ha Ho He HBSC 0:2

29e minuut.
Rosabal speelt de bal door. Nariño rent richting de bal. Brevig rent richting de bal. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dandoy rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Brevig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brevig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dandoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nariño legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Ha Ho He HBSC 1:2

39e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Dandoy rent richting de bal. Neagoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagoe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 44%, Ha Ho He HBSC 56%.
Chamówek - Ha Ho He HBSC 1:2

46e minuut.
Tsainis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosabal met de inworp. Nariño rent richting de bal. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mizia geeft een lange en hoge pass. Vara kopt de bal weg. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey haalt uit met een fantastische trap. Czyszanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Canzonieri kopt de bal weg. Daar is Vitoriamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandoy is nu in balbezit. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Caron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - Ha Ho He HBSC 2:2

66e minuut.
Blaise komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vitoriamo rent richting de bal. Vitoriamo passt de bal in één keer door. Brevig rent richting de bal. Brevig geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prelević passt de bal met de wreef. Canzonieri rent richting de bal. Canzonieri geeft een lange en hoge pass. Dandoy rent richting de bal. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Solans passt de bal zonder na te denken. Rosabal is nu in balbezit. Kaltofen begaat een overtreding. Kaltofen krijgt een gele kaart. Rosabal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głodny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stipančić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Solans bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey verovert de bal door een tackle van achteren. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vara rent richting de bal. Vara geeft de bal voor. Truuväärt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 52%, Ha Ho He HBSC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chamówek - Ha Ho He HBSC 2:2