Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń ORZEŁ GALEWICE
Norbi Tactiek hanek103
62% Balbezit 38%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 36.3
very good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


13e minuut.
Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Flammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 1:0

19e minuut.
Caszely speelt de bal door. Duy Cường geeft een hoge lob. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Asenov de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 2:0

25e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Asenov is nu in balbezit. Asenov passt de bal in één keer door. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... Flammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzucu neemt de hoekschop. Asenov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu passt de bal met de wreef. Falconí rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov draait met de bal, schiet en ... Flammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 3:0

35e minuut.
Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz is nu in balbezit. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. Asenov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 4:0

37e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falconí heeft problemen om de bal te vangen. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Kubas speelt de bal door. Gołaś rent richting de bal. Gołaś haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wyrozumski geeft de bal voor. Inworp. Semião met de inworp. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu geeft een hoge lob. Flammer bokst de bal weg. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 34%, ORZEŁ GALEWICE 66%.
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 5:0

47e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz met een sublieme pass. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bacusiewicz met een sublieme pass. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely passt de bal zonder na te denken. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Asenov is nu in balbezit. Asenov passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz is nu in balbezit. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Caszely speelt de bal door. Danielewicz is nu in balbezit. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 6:0

89e minuut.
Semião rent richting de bal. Semião geeft de bal voor. Daar is Danielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 39%, ORZEŁ GALEWICE 61%.
Drużyna Marzeń - ORZEŁ GALEWICE 6:0