Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko Iron Palace Utd.
Normal Tactiek 3-5-2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 32.3
adequate Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Rejski kopt de bal weg. Baciu rent richting de bal. Baciu speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rycerz rent richting de bal. Rycerz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabiega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baciu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pyra trapt de bal weg. Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fako bereikt de bal nog maar net als eerste. Fako passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 0:1

20e minuut.
Baciu geeft de bal voor. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz speelt de bal door. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 0:2

23e minuut.
Krynicki geeft de bal voor. Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Krynicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fako kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 0:3

28e minuut.
Kryszałowicz rent richting de bal. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak passt de bal in één keer door. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Baciu speelt de bal door. Fako is nu in balbezit. Fako passt de bal met de wreef. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 61%, Iron Palace Utd. 39%.
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 0:3

54e minuut.
Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski geeft een lange en hoge pass. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Elbers kopt de bal weg. Szekér geeft de bal voor. Zec is nu in balbezit. Zec draait met de bal, schiet en ... Habas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 1:3

70e minuut.
Fako verovert de bal door een tackle van achteren. Fako geeft een lange en hoge pass. Ricetto rent richting de bal. Ricetto schiet op doel. Pyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 1:4

71e minuut.
Fako passt de bal zonder na te denken. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto passt de bal met de wreef. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 1:5

76e minuut.
Szekér met een snelle inworp. Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz geeft een lange en hoge pass. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti draait met de bal, schiet en ... Habas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zec rent richting de bal. Zec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Habas trapt de bal weg. Elbers kopt de bal weg. Zec rent richting de bal. Zec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Habas niet meer kan verder spelen. Carlín komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Swawola de bal. Fako verovert de bal door een tackle van achteren. Fako probeert naar een medespeler te passen. Kapitan geeft een lange en hoge pass. Pyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers begaat een overtreding. Elbers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 56%, Iron Palace Utd. 44%.
Fc akapulko - Iron Palace Utd. 1:5