Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron Palace Utd. Fc akapulko
3-5-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 30.6
average Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Baciu met de inworp. Fako rent richting de bal. Fako passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ricetto de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 1:0

21e minuut.
Urbanowicz passt de bal zonder na te denken. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan passt de bal in één keer door. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 2:0

27e minuut.
Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan probeert naar een medespeler te passen. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto onderschept slim de pass. Ricetto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baciu met de inworp. Fako geeft een lange en hoge pass. Elbers probeert de bal aan de voet te houden. Ricetto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricetto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szekér is nu in balbezit. Haraszti rent richting de bal. Zwahlen rent richting de bal. Haraszti verovert de bal door een tackle van achteren. Haraszti schiet op doel. De bal raakt de paal. Habas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 28%, Fc akapulko 72%.
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 2:1

55e minuut.
Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fako geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Rabiega passt de bal in één keer door. Urbanowicz met een sublieme pass. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 41%, Fc akapulko 59%.
Iron Palace Utd. - Fc akapulko 3:1