Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauflandersi Chamówek
Bezpieczna Tactiek tyły
47% Balbezit 53%
91% Spel op eigen helft 9%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 54
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Dudnic met een sublieme pass. Rosabal speelt de bal door. Daar is Dandoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaise is nu in balbezit. Blaise schiet op doel. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dandoy rent richting de bal. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:1

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosabal zal de hoekschop nemen. Canzonieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Dandoy heeft problemen om de bal te vangen. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:2

9e minuut.
Inworp. Canzonieri met een snelle inworp. Blaise geeft een hoge lob. Dandoy springt en kopt de bal. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:3

11e minuut.
Canzonieri neemt de hoekschop. Daar is Rosabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandoy rent richting de bal. Dandoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Minh Nhật trapt de bal weg van het doel. Inworp. Rosabal met de inworp. Blaise is nu in balbezit. Blaise geeft een lange en hoge pass. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dandoy is nu in balbezit. Dandoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:4

13e minuut.
Rosabal met de inworp. Blaise probeert naar een medespeler te passen. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosabal zal de hoekschop nemen. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:5

20e minuut.
Kopp geeft de bal voor. Dudnic met een sublieme pass. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:6

23e minuut.
Oraşan geeft een hoge lob. Inworp. Prelević met de inworp. Lotta probeert naar een medespeler te passen. Shmigero met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Peruzzo onderschept slim de pass. Peruzzo passt de bal zonder na te denken. Oraşan probeert de bal met de borst te controleren. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Kopp met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canzonieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dandoy de bal. Dandoy schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg.

27e minuut.
Blaise speelt de bal door. Czyszanowski heeft problemen om de bal te vangen. Czyszanowski speelt de bal door. Dandoy rent richting de bal. Dandoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Blaise is nu in balbezit. Blaise passt de bal zonder na te denken. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rosabal met een sublieme pass. Klungelig pakt Dandoy de bal. Dandoy schiet op doel. Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:7

32e minuut.
Dobrić passt de bal met de wreef. Lotta is nu in balbezit. Lotta passt de bal in één keer door. Blaise rent richting de bal. Blaise haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Shmigero is nu in balbezit. Shmigero passt de bal in één keer door. Dandoy is nu in balbezit. Dandoy schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:8

42e minuut.
Dandoy passt de bal met de wreef. Lotta met een sublieme pass. Canzonieri met een sublieme pass. Blaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaise schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lotta passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Dandoy verovert de bal door een tackle van achteren. Dandoy haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 94%, Chamówek 6%.
Kauflandersi - Chamówek 0:9

48e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Osuna speelt de bal door. Inworp. Rosabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blaise geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri passt de bal in één keer door. Daar is Dandoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Dudnic de bal onder controle te krijgen. Lotta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prelević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Truuväärt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Blaise met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrić de bal. Dobrić passt de bal zonder na te denken. Daar is Dandoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandoy haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Ribolzi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sleegers geeft een hoge lob. Inworp. Rosabal met een snelle inworp. Klungelig pakt Ribolzi de bal. Ribolzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zheleznyj met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosabal met de inworp. Ribolzi heeft problemen om de bal te vangen. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dandoy rent richting de bal. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:10

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głodny komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Shmigero is nu in balbezit. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal passt de bal met de wreef. Dandoy rent richting de bal. Dandoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán passt de bal in één keer door. Shmigero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi onderschept slim de pass. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zheleznyj rent richting de bal. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ribolzi passt de bal in één keer door. Lotta met een sublieme pass. Guzmán met een sublieme pass. Rosabal rent richting de bal. Rosabal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Prelević passt de bal in één keer door. Głodny speelt de bal door. Dandoy heeft problemen om de bal te vangen. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nariño komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Shmigero kopt de bal weg. Inworp. Rosabal met de inworp. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Peruzzo de bal. Rosabal met een sublieme pass. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño is nu in balbezit. Nariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:11

77e minuut.
Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Głodny speelt de bal door. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:12

82e minuut.
Sleegers is nu in balbezit. Zheleznyj is nu in balbezit. Zheleznyj probeert naar een medespeler te passen. Nariño rent richting de bal. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Solans bereikt de bal nog maar net als eerste. Solans met een sublieme pass. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny passt de bal zonder na te denken. Dobrić met een sublieme pass. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pedersoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersoli geeft een hoge lob. Shmigero probeert de bal met de borst te controleren. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:13

86e minuut.
Zheleznyj kopt de bal weg. Shmigero rent richting de bal. Ribolzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribolzi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Prelević speelt de bal door. Głodny rent richting de bal. Głodny passt de bal met de wreef. Ribolzi geeft een hoge lob. Nariño springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nariño is nu in balbezit. Nariño draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Chamówek 0:14

90e minuut.
Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi passt de bal in één keer door. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 89%, Chamówek 11%.
Kauflandersi - Chamówek 0:14