Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron Palace Utd. Drużyna Marzeń
3-5-2 Tactiek Norbi
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.3 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz speelt de bal door. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:1

11e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov passt de bal met de wreef. Zwahlen is nu in balbezit. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:2

19e minuut.
Kapitan onderschept slim de pass. Fako is nu in balbezit. Fako probeert naar een medespeler te passen. Ricetto rent richting de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Urbanowicz speelt de bal door. Ricetto rent richting de bal. Ricetto speelt de bal door. Klungelig pakt Kapitan de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pieńkosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rejski kopt de bal weg. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz passt de bal in één keer door. Danielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Carlín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:3

43e minuut.
Asenov rent richting de bal. Asenov geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bacusiewicz kopt de bal weg. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Rejski is nu in balbezit. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 57%, Drużyna Marzeń 43%.
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:3

48e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu passt de bal in één keer door. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz passt de bal zonder na te denken. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bacusiewicz speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rajtuz onderschept slim de pass. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz speelt de bal door. Semião is nu in balbezit. Semião haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:4

66e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semião onderschept slim de pass. Semião passt de bal in één keer door. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Carlín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Asenov rent richting de bal. Asenov passt de bal in één keer door. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:5

72e minuut.
Rajtuz is nu in balbezit. Danielewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Rajtuz zijn tegenspeler op de grond. Rajtuz krijgt een gele kaart. Danielewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Danielewicz kan niet meer verder spelen. Giza komt het veld opgelopen. Caszely zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:6

72e minuut.
Mroziak probeert naar een medespeler te passen. Zwahlen rent richting de bal. Zwahlen geeft een hoge lob. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov draait met de bal, schiet en ... Carlín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Duy Cường rent richting de bal. Duy Cường geeft de bal voor. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Carlín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Carlín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Fako geeft een hoge lob. Semião kopt de bal weg. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Zwahlen passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caszely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micsoniu geeft een hoge lob. Asenov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 70%, Drużyna Marzeń 30%.
Iron Palace Utd. - Drużyna Marzeń 0:6