Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń Iron Palace Utd.
Norbi Tactiek 3-5-2
61% Balbezit 39%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 33.8
very good Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Fako geeft de bal voor. Ricetto rent richting de bal. Kapitan probeert de bal met de borst te controleren. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 0:1

20e minuut.
Zwahlen rent richting de bal. Zwahlen geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Caszely rent richting de bal. Caszely draait met de bal, schiet en ... Habas bokst de bal weg. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. Habas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 1:1

32e minuut.
Baciu met de inworp. Kuzucu speelt de bal door. Mroziak probeert naar een medespeler te passen. Ricetto rent richting de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu geeft de bal voor. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... Habas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asenov is nu in balbezit. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 2:1

36e minuut.
Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường onderschept slim de pass. Duy Cường geeft een lange en hoge pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 50%, Iron Palace Utd. 50%.
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 2:1

56e minuut.
Kuzucu geeft een hoge lob. Bacusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak rent richting de bal. Danielewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Semião verovert de bal door een tackle van achteren. Semião passt de bal in één keer door. Asenov is nu in balbezit. Asenov passt de bal met de wreef. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 3:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzucu met een snelle inworp. Fako bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu verovert de bal door een tackle van achteren. Micsoniu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz geeft een hoge lob. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Habas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Semião onderschept slim de pass. Semião geeft een lange en hoge pass. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel. Habas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 4:1

70e minuut.
Urbanowicz passt de bal in één keer door. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz passt de bal met de wreef. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 5:1

81e minuut.
Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. Asenov kopt de bal weg. Daar is Danielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Habas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 36%, Iron Palace Utd. 64%.
Drużyna Marzeń - Iron Palace Utd. 6:1