Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORZEŁ GALEWICE Fc akapulko
hanek103 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 30.4
adequate Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen average


8e minuut.
Widera probeert naar een medespeler te passen. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś met een sublieme pass. Braga is nu in balbezit. Braga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pyra speelt de bal door. Kryszałowicz kan de bal niet met de borst controleren. Widera speelt de bal door. Klungelig pakt Braga de bal. Braga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kubas geeft een hoge lob. Krynicki kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dandria zal de hoekschop nemen. Gołaś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Fc akapulko 1:0

36e minuut.
Rycerz met een sublieme pass. Dandria is nu in balbezit. Dandria speelt de bal door. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Aleksander met een sublieme pass. Wyrozumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrozumski geeft een hoge lob. Waleński rent richting de bal. Waleński haalt uit met een fantastische trap. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swawola met de inworp. Waleński is nu in balbezit. Waleński geeft een lange en hoge pass. Aleksander krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Braga passt de bal met de wreef. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbers is nu in balbezit. Gołaś onderschept slim de pass. Gołaś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kryszałowicz is nu in balbezit. Gołaś verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Fc akapulko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 35%, Fc akapulko 65%.
ORZEŁ GALEWICE - Fc akapulko 2:0

56e minuut.
Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Widera met een sublieme pass. Dandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandria geeft een lange en hoge pass. Gołaś krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

67e minuut.
Inworp. Dandria met een snelle inworp. Widera is nu in balbezit. Widera geeft een hoge lob. Gołaś krijgt zijn hoofd ertegen. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Widera is nu in balbezit. Widera geeft de bal voor. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Fc akapulko 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 42%, Fc akapulko 58%.
ORZEŁ GALEWICE - Fc akapulko 3:0