Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamówek Markonik
tyły Tactiek Hala Markonik
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Blaise verovert de bal door een tackle van achteren. Blaise passt de bal in één keer door. Dandoy rent richting de bal. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rosabal speelt de bal door. Dandoy rent richting de bal. Cameira is nu in balbezit. Dandoy onderschept slim de pass. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Prelević passt de bal zonder na te denken. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski geeft een hoge lob. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Truuväärt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dudnic kopt de bal weg. Dandoy is nu in balbezit. Dandoy speelt de bal door. Blaise rent richting de bal. Blaise draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki met een sublieme pass. Caliński is nu in balbezit. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Truuväärt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mee geeft de bal voor. Klungelig pakt Prelević de bal. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kostka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilewski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Dudnic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mydlo de bal. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chmiest maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rasori is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Markonik 1:0

33e minuut.
Lotta probeert naar een medespeler te passen. Dudnic met een sublieme pass. Dobrić rent richting de bal. Dobrić geeft een lange en hoge pass. Blaise is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canzonieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dandoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Markonik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 43%, Markonik 57%.
Chamówek - Markonik 2:0

46e minuut.
Ribolzi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Lotta is nu in balbezit. Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czyszanowski ... Strafschop! Potocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Caliński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Truuväärt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - Markonik 2:1

56e minuut.
Solans geeft een hoge lob. Inworp. Nioradze met de inworp. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Nioradze rent richting de bal. Nioradze geeft een lange en hoge pass. Daar is Czyszanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - Markonik 2:2

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Głodny komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rosabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribolzi rent richting de bal. Rasori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rasori krijgt een gele kaart. Ribolzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dandoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

73e minuut.
Głodny rent richting de bal. Głodny passt de bal met de wreef. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... Rasori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nuckowski geeft de bal voor. Daar is Canzonieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canzonieri passt de bal zonder na te denken. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy draait met de bal, schiet en ... Chmiest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ribolzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cameira rent richting de bal. Ribolzi onderschept slim de pass. Ribolzi schiet op doel. Chmiest maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nioradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribolzi is nu in balbezit. Rasori onderschept slim de pass. Rasori geeft een lange en hoge pass. Caliński krijgt zijn hoofd ertegen. Truuväärt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nuckowski geeft een hoge lob. Potocki kopt de bal weg. Amendolara speelt de bal door. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 51%, Markonik 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chamówek - Markonik 2:2