Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauflandersi Ha Ho He HBSC
Bezpieczna Tactiek 442_BSCv2
49% Balbezit 51%
91% Spel op eigen helft 9%
1 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen average


2e minuut.
Fabiansson met een snelle inworp. Pujol speelt de bal door. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pujol is nu in balbezit. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shmigero de bal onder controle te krijgen. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 0:1

6e minuut.
Sleegers rent richting de bal. Sleegers geeft een lange en hoge pass. Crhák kopt de bal weg. Weyermann rent richting de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Fabiansson met de inworp. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin passt de bal met de wreef. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Fabiansson met een snelle inworp. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 0:2

13e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rusoiu de bal onder controle te krijgen. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft de bal voor. Weyermann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pujol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuchtner komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Crhák met de inworp. Rusoiu met een sublieme pass. Vara heeft problemen om de bal te vangen. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 0:3

20e minuut.
Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara rent richting de bal. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg. Weyermann heeft problemen om de bal te vangen. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fabiansson passt de bal zonder na te denken. Crhák speelt de bal door. Weyermann heeft problemen om de bal te vangen. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zheleznyj de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 0:4

26e minuut.
Klungelig pakt Rusoiu de bal. Derbin rent richting de bal. Rusoiu is nu in balbezit. Shmigero verovert de bal door een tackle van achteren. Shmigero draait met de bal, schiet en ... Paal! Caron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:4

28e minuut.
Neagoe passt de bal in één keer door. Fuchtner speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen met een sublieme pass. Tsainis met een sublieme pass. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pedersoli rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crhák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kaltofen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vara de bal. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 92%, Ha Ho He HBSC 8%.
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:5

46e minuut.
Weyermann met een sublieme pass. Vara heeft problemen om de bal te vangen. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kopp is nu in balbezit. Kopp geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crhák zal de hoekschop nemen. Vara springt en kopt de bal. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:6

58e minuut.
Rusoiu met een sublieme pass. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson passt de bal in één keer door. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rusoiu passt de bal in één keer door. Tsainis speelt de bal door. Shmigero rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:7

62e minuut.
Sleegers geeft een hoge lob. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara passt de bal zonder na te denken. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osuna kopt de bal weg. Zheleznyj probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crhák zal de hoekschop nemen. Vara maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:8

64e minuut.
Fabiansson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vara de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:9

66e minuut.
Zheleznyj probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fabiansson zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Weyermann de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:10

73e minuut.
Inworp. Crhák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusoiu speelt de bal door. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft een hoge lob. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zheleznyj is nu in balbezit. Vara rent richting de bal. Vara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sleegers speelt de bal door. Minh Nhật probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fabiansson zal de hoekschop nemen. Weyermann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vara de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crhák met een snelle inworp. Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weyermann rent richting de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Crhák met een snelle inworp. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu passt de bal met de wreef. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg.

82e minuut.
Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu passt de bal zonder na te denken. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:11

87e minuut.
Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner met een sublieme pass. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weyermann de bal. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:12

90e minuut.
Rusoiu met een sublieme pass. Daar is Weyermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 91%, Ha Ho He HBSC 9%.
Kauflandersi - Ha Ho He HBSC 1:13