Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń Fc akapulko
Norbi Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 30.5
very good Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Bacusiewicz speelt de bal door. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely probeert naar een medespeler te passen. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Elbers kopt de bal weg. Kuzucu probeert de bal met de borst te controleren. Kuzucu speelt de bal door. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ... Pyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Giza de bal. Giza passt de bal met de wreef. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bacusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Fc akapulko 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Swawola de bal. Giza is nu in balbezit. Giza passt de bal in één keer door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Caszely raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łuczko komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Giza rent richting de bal. Rycerz onderschept slim de pass. Bacusiewicz met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Łuczko geeft een hoge lob. Szekér heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rycerz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczko met een snelle inworp. Micsoniu geeft de bal voor. Asenov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Fc akapulko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 20%, Fc akapulko 80%.
Drużyna Marzeń - Fc akapulko 2:0

50e minuut.
Wyżykowski geeft de bal voor. Inworp. Szekér met de inworp. Daar is Haraszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraszti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bacusiewicz met een sublieme pass. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Klungelig pakt Swawola de bal. Bacusiewicz speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Burkhardt de bal. Zec is nu in balbezit. Wyżykowski maakt een afschuwelijke overtreding. Zec raakt geblesseerd tijdens het duel. Haraszti wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Swawola onderschept slim de pass. Duy Cường onderschept slim de pass. Duy Cường geeft een lange en hoge pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Fc akapulko 3:0

84e minuut.
Elbers rent richting de bal. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz met een sublieme pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Pyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 37%, Fc akapulko 63%.
Drużyna Marzeń - Fc akapulko 3:0