Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko Drużyna Marzeń
Normal Tactiek Norbi
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu met een sublieme pass. Giza is nu in balbezit. Giza probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Caszely speelt de bal door. Kryszałowicz rent richting de bal. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:1

10e minuut.
Krynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krynicki geeft een hoge lob. Micsoniu kopt de bal weg. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz passt de bal in één keer door. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:2

21e minuut.
Kryszałowicz kopt de bal weg. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti passt de bal in één keer door. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Elbers geeft een hoge lob. Burkhardt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zec. Zec krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Caszely met een sublieme pass. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza passt de bal met de wreef. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Swawola heeft problemen om de bal te vangen. Giza onderschept slim de pass. Giza passt de bal in één keer door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 69%, Drużyna Marzeń 31%.
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:2

48e minuut.
Swawola is nu in balbezit. Swawola met een sublieme pass. Caszely probeert de bal met de borst te controleren. Krynicki geeft een hoge lob. Asenov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Elbers rent richting de bal. Elbers met een sublieme pass. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pieńkosz trapt de bal weg van het doel. Caszely geeft een lange en hoge pass. Daar is Elbers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zamojda geeft een hoge lob. Kryszałowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micsoniu kopt de bal weg. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:3

65e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov passt de bal met de wreef. Krynicki is nu in balbezit. Caszely is nu in balbezit. Caszely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rycerz geeft een lange en hoge pass. Waleński kopt de bal weg. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Micsoniu speelt de bal door. Daar is Zamojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza is nu in balbezit. Giza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:4

71e minuut.
Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz geeft de bal voor. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:5

72e minuut.
Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu passt de bal in één keer door. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... Pyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:6

77e minuut.
Klungelig pakt Elbers de bal. Asenov rent richting de bal. Asenov passt de bal in één keer door. Giza is nu in balbezit. Giza draait met de bal, schiet en ... Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza passt de bal zonder na te denken. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:7

85e minuut.
Duy Cường geeft een hoge lob. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov onderschept slim de pass. Asenov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 81%, Drużyna Marzeń 19%.
Fc akapulko - Drużyna Marzeń 0:7