Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauflandersi Drużyna Marzeń
Bezpieczna Tactiek Norbi
49% Balbezit 51%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten excellent
very good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Peruzzo rent richting de bal. Peruzzo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zheleznyj de bal. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu geeft een hoge lob. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:1

3e minuut.
Shmigero kopt de bal weg. Guzmán speelt de bal door. Zheleznyj kan de bal niet met de borst controleren. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Oraşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caszely met een snelle inworp. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zheleznyj met een harde bal richting middenveld. Inworp. Caszely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg.

7e minuut.
Caszely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzmán is nu in balbezit. Danielewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danielewicz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Peruzzo is nu in balbezit. Inworp. Kuzucu met de inworp. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kopp heeft problemen om de bal te vangen. Kopp geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caszely zal de hoekschop nemen. Asenov springt en kopt de bal. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Danielewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kuzucu passt de bal in één keer door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz geeft een hoge lob. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:2

16e minuut.
Semião met de inworp. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu met een sublieme pass. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:3

19e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Shmigero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danielewicz. Danielewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Sleegers met een sublieme pass. Inworp. Kuzucu met een snelle inworp. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzucu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Asenov de bal. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Duy Cường heeft problemen om de bal te vangen. Duy Cường speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:4

33e minuut.
Duy Cường controleert de bal met de borst. Duy Cường speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:5

36e minuut.
Semião bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu met een sublieme pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kuzucu probeert naar een medespeler te passen. Caszely rent richting de bal. Caszely passt de bal in één keer door. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:6

45e minuut.
Semião speelt de bal door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 92%, Drużyna Marzeń 8%.
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:6

47e minuut.
Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmigero verovert de bal door een tackle van achteren. Shmigero passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caszely neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:7

54e minuut.
Inworp. Kuzucu met een snelle inworp. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:8

55e minuut.
Daar is Kopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caszely met de inworp. Micsoniu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zheleznyj trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asenov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wyżykowski speelt de bal door. Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely passt de bal met de wreef. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Kopp rent richting de bal. Kopp geeft de bal voor. Bacusiewicz met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg.

71e minuut.
Sleegers is nu in balbezit. Sleegers geeft de bal voor. Caszely kopt de bal weg. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Shmigero bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zheleznyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Caszely passt de bal in één keer door. Bacusiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Shmigero de bal. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Oraşan rent richting de bal. Oraşan geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caszely zal de hoekschop nemen. Asenov maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kuzucu speelt de bal door. Shmigero heeft problemen om de bal te vangen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:9

81e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz met een sublieme pass. Kuzucu met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Asenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sleegers geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzucu neemt de hoekschop. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 92%, Drużyna Marzeń 8%.
Kauflandersi - Drużyna Marzeń 0:10