Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Ho He HBSC Fc akapulko
442_BSCv2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Swawola rent richting de bal. Fuchtner onderschept slim de pass. Fuchtner speelt de bal door. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Brassey geeft een lange en hoge pass. Dorey heeft problemen om de bal te vangen. Porter rent richting de bal. Porter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 1:0

8e minuut.
Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey speelt de bal door. Porter speelt de bal door. Dorey is nu in balbezit. Dorey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kaltofen verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltofen met een sublieme pass. Zamojda rent richting de bal. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dorey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 2:0

15e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Zec is nu in balbezit. Zec passt de bal zonder na te denken. Szekér bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekér haalt uit met een fantastische trap. Caron bokst de bal weg.

17e minuut.
Dorey onderschept slim de pass. Porter is nu in balbezit. Dorey is nu in balbezit. Porter rent richting de bal. Porter draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Mizia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter met een sublieme pass. Dorey is nu in balbezit. Dorey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 3:0

26e minuut.
Swawola is nu in balbezit. Rusoiu onderschept slim de pass. Porter speelt de bal door. Dorey rent richting de bal. Dorey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 4:0

36e minuut.
Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu geeft een hoge lob. Porter is nu in balbezit. Porter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mizia geeft de bal voor. Dorey is nu in balbezit. Rycerz onderschept slim de pass. Porter onderschept slim de pass. Porter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 36%, Fc akapulko 64%.
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 5:0

48e minuut.
Waleński rent richting de bal. Kaltofen onderschept slim de pass. Kaltofen met een sublieme pass. Porter is nu in balbezit. Porter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Krynicki passt de bal zonder na te denken. Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner passt de bal met de wreef. Porter is nu in balbezit. Porter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Zamojda rent richting de bal. Dorey rent richting de bal. Dorey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kryszałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Porter speelt de bal door. Dorey rent richting de bal. Dorey haalt uit met een fantastische trap. Pyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 6:0

68e minuut.
Mizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft een lange en hoge pass. Dorey maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pyra trapt de bal weg van het doel. Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. Dorey springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter is nu in balbezit. Dorey rent richting de bal. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Swawola de bal. Mizia rent richting de bal. Mizia speelt de bal door. Porter rent richting de bal. Porter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Vitoriamo geeft de bal voor. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorey neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Rusoiu met een sublieme pass. Porter is nu in balbezit. Porter passt de bal in één keer door. Dorey rent richting de bal. Dorey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Zamojda is nu in balbezit. Dorey onderschept slim de pass. Dorey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Swawola kan de bal niet met de borst controleren. Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner passt de bal met de wreef. Porter is nu in balbezit. Porter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 29%, Fc akapulko 71%.
Ha Ho He HBSC - Fc akapulko 7:0