Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń Markonik
Norbi Tactiek Hala Markonik
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 56
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Rasori met een sublieme pass. Nioradze is nu in balbezit. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Caliński heeft problemen om de bal te vangen. Caliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rasori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venezuelano komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Potocki met een sublieme pass. Klungelig pakt Caliński de bal. Amendolara is nu in balbezit. Amendolara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz bokst de bal weg.

7e minuut.
Wyżykowski geeft de bal voor. Mydlo probeert naar een medespeler te passen. Nioradze met een sublieme pass. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Markonik 0:1

9e minuut.
Caliński is nu in balbezit. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov passt de bal in één keer door. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz schiet op doel. Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drużyna Marzeń - Markonik 1:1

11e minuut.
Semião verovert de bal door een tackle van achteren. Semião geeft de bal voor. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nioradze passt de bal in één keer door. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Wyżykowski is nu in balbezit. Caliński verovert de bal door een tackle van achteren. Caliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nuckowski de bal. Nuckowski met een sublieme pass. Caliński is nu in balbezit. Caliński draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Venezuelano passt de bal met de wreef. Mee rent richting de bal. Mee met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Danielewicz de bal. Mee is nu in balbezit. Mee met een sublieme pass. Potocki is nu in balbezit. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mydlo onderschept slim de pass. Mydlo speelt de bal door. Nioradze speelt de bal door. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel. Pieńkosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Markonik 1:2

36e minuut.
Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński passt de bal met de wreef. Amendolara speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Micsoniu rent richting de bal. Potocki onderschept slim de pass. Potocki passt de bal met de wreef. Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 55%, Markonik 45%.
Drużyna Marzeń - Markonik 1:2

57e minuut.
Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Amendolara rent richting de bal. Amendolara passt de bal in één keer door. Potocki is nu in balbezit. Potocki draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nioradze zal de hoekschop nemen. Potocki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Burkhardt met een harde bal richting middenveld. Amendolara met een sublieme pass. Caliński is nu in balbezit. Caliński draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolara passt de bal met de wreef. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Markonik 1:3

70e minuut.
Amendolara is nu in balbezit. Amendolara passt de bal met de wreef. Nioradze rent richting de bal. Nioradze passt de bal met de wreef. Caliński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cameira geeft een lange en hoge pass. Nioradze kopt de bal weg. Klungelig pakt Micsoniu de bal. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wyżykowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov speelt de bal door. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz passt de bal zonder na te denken. Caszely rent richting de bal. Caszely geeft een hoge lob. Danielewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Amendolara kopt de bal weg. Caliński rent richting de bal. Wyżykowski begaat een overtreding. Caliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amendolara wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Caszely neemt de hoekschop. Venezuelano kan de bal niet met de borst controleren. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Chmiest probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 58%, Markonik 42%.
Drużyna Marzeń - Markonik 1:3