Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORZEŁ GALEWICE Kauflandersi
hanek103 Tactiek Bezpieczna
48% Balbezit 52%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten solid
solid Passen excellent
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Bank heeft problemen om de bal te vangen. Kubas is nu in balbezit. Kubas passt de bal met de wreef. Braga rent richting de bal. Braga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Widera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widera met een sublieme pass. Braga rent richting de bal. Braga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 1:0

11e minuut.
Pedersoli speelt de bal door. Shmigero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołaś rent richting de bal. Gołaś haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 2:0

15e minuut.
Zheleznyj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Kubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widera heeft problemen om de bal te vangen. Widera met een sublieme pass. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Dandria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widera speelt de bal door. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg.

21e minuut.
Widera is nu in balbezit. Widera passt de bal zonder na te denken. Braga rent richting de bal. Braga schiet op doel. Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kubas met de inworp. Klungelig pakt Widera de bal. Widera met een sublieme pass. Braga is nu in balbezit. Braga draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Shmigero rent richting de bal. Shmigero passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dandria zal de hoekschop nemen. Gołaś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 3:0

25e minuut.
Dandria met een snelle inworp. Widera is nu in balbezit. Widera passt de bal zonder na te denken. Gołaś rent richting de bal. Gołaś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Widera rent richting de bal. Widera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 4:0

29e minuut.
Kubas met de inworp. Widera heeft problemen om de bal te vangen. Widera met een sublieme pass. Braga heeft problemen om de bal te vangen. Braga schiet op doel. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 5:0

32e minuut.
Oraşan geeft een hoge lob. Inworp. Dandria met een snelle inworp. Braga probeert de bal met de borst te controleren. Braga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Widera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gołaś de bal. Gołaś passt de bal in één keer door. Braga heeft problemen om de bal te vangen. Braga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 6:0

41e minuut.
Braga rent richting de bal. Braga passt de bal met de wreef. Gołaś heeft problemen om de bal te vangen. Gołaś haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 14%, Kauflandersi 86%.
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 7:0

46e minuut.
Braga kopt de bal weg. Kubas rent richting de bal. Kubas speelt de bal door. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 8:0

50e minuut.
Kubas met een snelle inworp. Widera rent richting de bal. Widera speelt de bal door. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Braga probeert naar een medespeler te passen. Kubas is nu in balbezit. Kubas passt de bal in één keer door. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kubas met de inworp. Widera probeert naar een medespeler te passen. Braga rent richting de bal. Braga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 9:0

53e minuut.
Dandria met de inworp. Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera geeft een lange en hoge pass. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 10:0

57e minuut.
Sleegers geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Widera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Majda kan de bal niet met de borst controleren. Majda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Braga de bal. Braga draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 11:0

68e minuut.
Majda rent richting de bal. Majda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołaś de bal. Gołaś schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 12:0

72e minuut.
Kubas met een snelle inworp. Majda rent richting de bal. Majda met een sublieme pass. Gołaś heeft problemen om de bal te vangen. Gołaś geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majda probeert naar een medespeler te passen. Gołaś rent richting de bal. Gołaś schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 13:0

75e minuut.
Kopp heeft problemen om de bal te vangen. Pedersoli rent richting de bal. Pedersoli geeft een lange en hoge pass. Minh Nhật is nu in balbezit. Minh Nhật draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kubas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołaś rent richting de bal. Gołaś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kubas de bal. Majda speelt de bal door. Sieniawski bokst de bal weg. Braga heeft problemen om de bal te vangen. Braga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Majda is nu in balbezit. Majda schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga met een sublieme pass. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaś schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Gołaś rent richting de bal. Gołaś passt de bal in één keer door. Wyrozumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majda rent richting de bal. Majda passt de bal zonder na te denken. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg.

90e minuut.
Kubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda speelt de bal door. Klungelig pakt Gołaś de bal. Gołaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 12%, Kauflandersi 88%.
ORZEŁ GALEWICE - Kauflandersi 13:0