Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń Chamówek
Norbi Tactiek tyły
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Nariño passt de bal met de wreef. Dobrić rent richting de bal. Dobrić passt de bal in één keer door. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kuzucu passt de bal in één keer door. Dobrić rent richting de bal. Dobrić geeft een hoge lob. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:1

11e minuut.
Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz speelt de bal door. Wyżykowski is nu in balbezit. Dandoy verovert de bal door een tackle van achteren. Dandoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lotta verovert de bal door een tackle van achteren. Lotta met een sublieme pass. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:2

23e minuut.
Asenov rent richting de bal. Solans begaat een overtreding. Asenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Caszely komt bij de bal en schiet. Asenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dobrić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrić speelt de bal door. Rosabal met een sublieme pass. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nariño met een sublieme pass. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Głodny krijgt zijn hoofd ertegen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kuzucu probeert de bal met de borst te controleren. Kuzucu geeft de bal voor. Dobrić probeert de bal met de borst te controleren. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 57%, Chamówek 43%.
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:2

49e minuut.
Dandoy rent richting de bal. Nariño heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Dandoy onderschept slim de pass. Dandoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sadłowski geeft een hoge lob. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dudnic met een sublieme pass. Lotta speelt de bal door. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rosabal geeft de bal voor. Dandoy kopt de bal weg. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:3

61e minuut.
Asenov controleert de bal met de borst. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov begaat een overtreding. Asenov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dandoy is nu in balbezit. Dandoy passt de bal met de wreef. Łuczko is nu in balbezit. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño schiet op doel. Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Asenov kopt de bal weg. Danielewicz kan de bal niet met de borst controleren. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Wyżykowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głodny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wyżykowski kopt de bal weg. Wyżykowski rent richting de bal. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:4

80e minuut.
Łuczko rent richting de bal. Dandoy onderschept slim de pass. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy onderschept slim de pass. Dandoy schiet op doel. Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kuzucu rent richting de bal. Semião is nu in balbezit. Kuzucu met een sublieme pass. Daar is Danielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rosabal met een sublieme pass. Nariño rent richting de bal. Nariño met een sublieme pass. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Cường passt de bal zonder na te denken. Dudnic speelt de bal door. Nariño rent richting de bal. Nariño haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz bokst de bal weg. Wyżykowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 60%, Chamówek 40%.
Drużyna Marzeń - Chamówek 0:5