Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORZEŁ GALEWICE Ha Ho He HBSC
hanek103 Tactiek 442_BSCv2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Fabiansson passt de bal met de wreef. Mizia rent richting de bal. Mizia speelt de bal door. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Flammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Neagoe kopt de bal weg. Widera speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara passt de bal met de wreef. Fabiansson is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bank geeft een hoge lob. Gołaś is nu in balbezit. Tsainis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsainis krijgt een gele kaart. Gołaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gołaś legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 1:0

27e minuut.
Tsainis speelt de bal door. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Klungelig pakt Sáenz de bal. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft een hoge lob. Weyermann krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 63%, Ha Ho He HBSC 37%.
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 1:0

46e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol geeft de bal voor. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann schiet op doel. Flammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 1:1

49e minuut.
Dandria geeft een hoge lob. Daar is Tsainis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 2:1

58e minuut.
Vara kopt de bal weg. Falconí probeert de bal aan de voet te houden. Wyrozumski is nu in balbezit. Weyermann onderschept slim de pass. Weyermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. Inworp. Fabiansson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizia is nu in balbezit. Mizia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pujol met de inworp. Rusoiu speelt de bal door. Mizia rent richting de bal. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Neagoe geeft een hoge lob. Inworp. Widera met de inworp. Dandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandria geeft de bal voor. Paal!

79e minuut.
Pujol passt de bal in één keer door. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft een hoge lob. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kełpikowski is nu in balbezit. Vara onderschept slim de pass. Vara passt de bal in één keer door. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Falconí verovert de bal door een tackle van achteren. Falconí geeft de bal voor. Mizia kopt de bal weg. Fabiansson geeft een hoge lob. Weyermann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 2:2

87e minuut.
Rusoiu speelt de bal door. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Widera krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tsainis geeft de bal voor. Weyermann kopt de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Flammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORZEŁ GALEWICE 59%, Ha Ho He HBSC 41%.
ORZEŁ GALEWICE - Ha Ho He HBSC 2:3