Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron Palace Utd. Kauflandersi
3-5-2 Tactiek Bezpieczna
41% Balbezit 59%
7% Spel op eigen helft 93%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen good


17e minuut.
Urbanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fako is nu in balbezit. Fako probeert naar een medespeler te passen. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 1:0

20e minuut.
Kopp is nu in balbezit. Kopp geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baciu neemt de hoekschop. Ricetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 2:0

22e minuut.
Sleegers geeft een lange en hoge pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak passt de bal met de wreef. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanowicz met een snelle inworp. Fako probeert naar een medespeler te passen. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zheleznyj trapt de bal weg. Oraşan controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapitan controleert de bal met de borst. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 3:0

34e minuut.
Pedersoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guzmán de bal. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Osuna speelt de bal door. Peruzzo is nu in balbezit. Peruzzo passt de bal zonder na te denken. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg. Zheleznyj met een sublieme pass. Sieniawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pedersoli onderschept slim de pass. Pedersoli met een sublieme pass. Sleegers is nu in balbezit. Sleegers geeft een hoge lob. Pedersoli kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Urbanowicz met een snelle inworp. Ricetto rent richting de bal. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 9%, Kauflandersi 91%.
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 4:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbanowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baciu speelt de bal door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sleegers verovert de bal door een tackle van achteren. Sleegers geeft een hoge lob. Inworp. Urbanowicz met de inworp. Ricetto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fako rent richting de bal. Fako passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kapitan de bal. Kapitan schiet op doel. Sieniawski bokst de bal weg. Ricetto rent richting de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 5:0

63e minuut.
Fako bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fako is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapitan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 6:0

65e minuut.
Osuna geeft een hoge lob. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz speelt de bal door. Ricetto rent richting de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 7:0

74e minuut.
Fako speelt de bal door. Zheleznyj speelt de bal door. Urbanowicz probeert naar een medespeler te passen. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 8:0

80e minuut.
Baciu met een snelle inworp. Guzmán met een sublieme pass. Urbanowicz speelt de bal door. Ricetto rent richting de bal. Ricetto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sleegers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanowicz met een snelle inworp. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Urbanowicz is nu in balbezit. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rabiega passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 5%, Kauflandersi 95%.
Iron Palace Utd. - Kauflandersi 8:0