Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauflandersi Iron Palace Utd.
Bezpieczna Tactiek 3-5-2
56% Balbezit 44%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Zheleznyj passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmigero rent richting de bal. Ricetto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg.

4e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Fako rent richting de bal. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:1

5e minuut.
Rajtuz met een sublieme pass. Daar is Zwahlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwahlen geeft een lange en hoge pass. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sleegers geeft de bal voor. Inworp. Urbanowicz met de inworp. Ricetto controleert de bal met de borst. Ricetto geeft de bal voor. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Fako onderschept slim de pass. Fako met een sublieme pass. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zheleznyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheleznyj verovert de bal door een tackle van achteren. Zheleznyj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Kapitan rent richting de bal. Kapitan met een sublieme pass. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft een hoge lob. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbanowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ricetto kopt de bal weg. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:2

28e minuut.
Pedersoli passt de bal in één keer door. Kopp speelt de bal door. Shmigero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:3

30e minuut.
Inworp. Baciu met een snelle inworp. Fako rent richting de bal. Fako geeft een lange en hoge pass. Ricetto springt en kopt de bal. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:4

33e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak geeft een hoge lob. Ricetto rent richting de bal. Ricetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:5

45e minuut.
Inworp. Urbanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fako speelt de bal door. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 88%, Iron Palace Utd. 12%.
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:6

50e minuut.
Mroziak probeert naar een medespeler te passen. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu passt de bal in één keer door. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zheleznyj met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kopp geeft een hoge lob. Inworp. Baciu met een snelle inworp. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ricetto rent richting de bal. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:7

73e minuut.
Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Mroziak rent richting de bal. Mroziak speelt de bal door. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Pedersoli de bal. Inworp. Baciu met een snelle inworp. Fako is nu in balbezit. Fako geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanowicz met een snelle inworp. Fako rent richting de bal. Fako met een sublieme pass. Mroziak met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Peruzzo rent richting de bal. Inworp. Urbanowicz met de inworp. Ricetto heeft problemen om de bal te vangen. Ricetto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kapitan rent richting de bal. Kapitan speelt de bal door. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. Sieniawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:8

89e minuut.
Fako rent richting de bal. Fako geeft een lange en hoge pass. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauflandersi 93%, Iron Palace Utd. 7%.
Kauflandersi - Iron Palace Utd. 0:9