Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Ho He HBSC Drużyna Marzeń
442_BSCv2 Tactiek Norbi
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Wyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyżykowski geeft de bal voor. Mizia kopt de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tsainis onderschept slim de pass. Tsainis passt de bal met de wreef. Rusoiu met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wyżykowski trapt de bal weg. Mizia controleert de bal met de borst. Mizia passt de bal in één keer door. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rusoiu geeft een lange en hoge pass. Pieńkosz met een sublieme pass. Mizia kopt de bal weg. Weyermann rent richting de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. Wyżykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vara probeert de bal met de borst te controleren. Weyermann rent richting de bal. Burkhardt onderschept slim de pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Neagoe onderschept slim de pass. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz begaat een overtreding. Bacusiewicz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuzucu passt de bal met de wreef. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weyermann krijgt een gele kaart. Bacusiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Caszely zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Danielewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Caszely bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely speelt de bal door. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 0:1

27e minuut.
Pujol speelt de bal door. Vara heeft problemen om de bal te vangen. Vara passt de bal in één keer door. Weyermann rent richting de bal. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Duy Cường probeert naar een medespeler te passen. Caszely is nu in balbezit. Caszely geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pujol de bal. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. Caron bokst de bal weg.

34e minuut.
Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara rent richting de bal. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel. Pieńkosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 1:1

43e minuut.
Mizia probeert naar een medespeler te passen. Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson passt de bal zonder na te denken. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Pujol rent richting de bal. Pujol passt de bal met de wreef. Weyermann rent richting de bal. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 43%, Drużyna Marzeń 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 1:1

60e minuut.
Duy Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caszely rent richting de bal. Caszely passt de bal met de wreef. Duy Cường is nu in balbezit. Duy Cường geeft een hoge lob. Caron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 1:2

62e minuut.
Rusoiu onderschept slim de pass. Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Pujol speelt de bal door. Weyermann heeft problemen om de bal te vangen. Weyermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Łuczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia passt de bal in één keer door. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mizia geeft een lange en hoge pass. Semião kan de bal niet met de borst controleren. Vara rent richting de bal. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 2:2

78e minuut.
Caszely met een sublieme pass. Mizia is nu in balbezit. Mizia met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Semião rent richting de bal. Weyermann onderschept slim de pass. Weyermann speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Pieńkosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pujol verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol passt de bal zonder na te denken. Vara rent richting de bal. Pujol rent richting de bal. Pujol geeft de bal voor. Pieńkosz bokst de bal weg. Weyermann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 3:2

89e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 50%, Drużyna Marzeń 50%.
Ha Ho He HBSC - Drużyna Marzeń 3:2