Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Marzeń Ha Ho He HBSC
Norbi Tactiek 442_BSCv2
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Fabiansson heeft problemen om de bal te vangen. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Dorey heeft problemen om de bal te vangen. Dorey draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burkhardt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Ha Ho He HBSC 0:1

18e minuut.
Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Fabiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiansson geeft de bal voor. Vara krijgt zijn hoofd ertegen. Pieńkosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fuchtner speelt de bal door. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz geeft de bal voor. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu passt de bal zonder na te denken. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara onderschept slim de pass. Vara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Semião is nu in balbezit. Vara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Semião is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caszely zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vara de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... Pieńkosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Ha Ho He HBSC 0:2

43e minuut.
Semião rent richting de bal. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 60%, Ha Ho He HBSC 40%.
Drużyna Marzeń - Ha Ho He HBSC 0:2

46e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Neagoe geeft een hoge lob. Inworp. Duy Cường met de inworp. Caszely geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Marzeń - Ha Ho He HBSC 1:2

47e minuut.
Semião probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mizia is nu in balbezit. Mizia met een sublieme pass. Dorey is nu in balbezit. Dorey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Fuchtner de bal. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz passt de bal zonder na te denken. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vitoriamo onderschept slim de pass. Vitoriamo geeft de bal voor. Burkhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey schiet op doel. Pieńkosz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Wyżykowski kopt de bal weg. Duy Cường kan de bal niet met de borst controleren. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Semião probeert naar een medespeler te passen. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe geeft de bal voor. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Duy Cường probeert naar een medespeler te passen. Caszely heeft problemen om de bal te vangen. Caszely probeert naar een medespeler te passen. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaltofen rent richting de bal. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Burkhardt de bal onder controle te krijgen. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Pieńkosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kuzucu de bal. Kaltofen begaat een overtreding. Kaltofen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Marzeń 51%, Ha Ho He HBSC 49%.
Drużyna Marzeń - Ha Ho He HBSC 1:2