Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamówek ORZEŁ GALEWICE
tyły Tactiek hanek103
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Kubas geeft de bal voor. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski rent richting de bal. Gołaś onderschept slim de pass. Gołaś schiet op doel. Truuväärt bokst de bal weg.

6e minuut.
Rosabal onderschept slim de pass. Rosabal geeft de bal voor. Klungelig pakt Dandoy de bal. Dandoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 1:0

11e minuut.
Dandria passt de bal in één keer door. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czyszanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gołaś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gołaś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 1:1

12e minuut.
Dandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandria probeert naar een medespeler te passen. Braga is nu in balbezit. Braga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sadłowski met een sublieme pass. Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny passt de bal in één keer door. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy schiet op doel. Flammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nariño met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosabal de bal. Rosabal passt de bal zonder na te denken. Nariño heeft problemen om de bal te vangen. Nariño haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 44%, ORZEŁ GALEWICE 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Bank de bal. Bank met een sublieme pass. Rosabal is nu in balbezit. Daar is Rosabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosabal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 2:1

53e minuut.
Dandoy probeert naar een medespeler te passen. Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 3:1

56e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nariño is nu in balbezit. Nariño passt de bal zonder na te denken. Rosabal rent richting de bal. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Dandoy springt en kopt de bal. Flammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een hoge lob. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dudnic heeft problemen om de bal te vangen. Dudnic geeft een hoge lob. Wyrozumski heeft problemen om de bal te vangen. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 4:1

66e minuut.
Simons komt het veld opgelopen. Prelević komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dobrić met de inworp. Rosabal met een sublieme pass. Simons met een sublieme pass. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 5:1

76e minuut.
Gołaś rent richting de bal. Prelević verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević geeft een lange en hoge pass. Dandoy is nu in balbezit. Dandoy schiet op doel. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Solans geeft een hoge lob. Nariño kopt de bal weg. Dandoy rent richting de bal. Dandoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandoy is nu in balbezit. Nariño is nu in balbezit. Nariño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 33%, ORZEŁ GALEWICE 67%.
Chamówek - ORZEŁ GALEWICE 5:1