Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iron Palace Utd. Markonik
3-5-2 Tactiek Hala Markonik
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 57.2
weak Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Urbanowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwahlen de bal. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel. Habas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:1

5e minuut.
Rasori onderschept slim de pass. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski met een sublieme pass. Nioradze geeft een lange en hoge pass. Caliński springt en kopt de bal. Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nioradze geeft de bal voor. Baciu probeert de bal aan de voet te houden. Amendolara kopt de bal weg. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kapitan kopt de bal weg. Holík met een sublieme pass. Baciu probeert de bal aan de voet te houden. Potocki is nu in balbezit. Potocki draait met de bal, schiet en ... Habas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolara is nu in balbezit. Amendolara probeert naar een medespeler te passen. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Habas niet meer kan verder spelen. Carlín komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Amendolara rent richting de bal. Amendolara geeft de bal voor. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nioradze met de inworp. Amendolara rent richting de bal. Amendolara geeft een lange en hoge pass. Caliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:3

30e minuut.
Fako met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nuckowski de bal. Nuckowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft een hoge lob. Potocki rent richting de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:4

44e minuut.
Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski geeft een hoge lob. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 76%, Markonik 24%.
Iron Palace Utd. - Markonik 0:5

47e minuut.
Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nioradze is nu in balbezit. Nioradze met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:6

48e minuut.
Amendolara met een sublieme pass. Nuckowski heeft problemen om de bal te vangen. Nuckowski geeft een hoge lob. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Holík met een sublieme pass. Ricetto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostka. Kostka krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Zwahlen rent richting de bal. Zwahlen passt de bal met de wreef. Caliński is nu in balbezit. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:7

58e minuut.
Kapitan is nu in balbezit. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee passt de bal met de wreef. Nioradze is nu in balbezit. Nioradze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Nioradze rent richting de bal. Nioradze probeert naar een medespeler te passen. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Zwahlen geeft een hoge lob. Inworp. Nuckowski met de inworp. Caliński is nu in balbezit. Caliński geeft een lange en hoge pass. Carlín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zwahlen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:8

70e minuut.
Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft de bal voor. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel. Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:9

73e minuut.
Holík onderschept slim de pass. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Caliński rent richting de bal. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Carlín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:10

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chmiest trapt de bal weg van het doel. Nioradze kopt de bal weg. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:11

86e minuut.
Nioradze passt de bal in één keer door. Amendolara is nu in balbezit. Amendolara passt de bal in één keer door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nioradze is nu in balbezit. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... Carlín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iron Palace Utd. - Markonik 0:12

90e minuut.
Rajtuz geeft de bal voor. Inworp. Nioradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potocki rent richting de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iron Palace Utd. 68%, Markonik 32%.
Iron Palace Utd. - Markonik 0:12