Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ KS Woda Mineralna
Herbapol Tactiek matesko
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Yébenes onderschept slim de pass. Yébenes geeft een hoge lob. Taquara probeert de bal met de borst te controleren. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ruciński probeert de bal aan de voet te houden. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Batta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wanglorz is nu in balbezit. Kitłowski onderschept slim de pass. Kitłowski passt de bal met de wreef. Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kitłowski de bal. Inworp. Kitłowski met een snelle inworp. Gandolfi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Belej rent richting de bal. Kitłowski onderschept slim de pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft een hoge lob. Chmieliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 65%, KS Woda Mineralna 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIDZEW_ŁÓDŹ - KS Woda Mineralna 0:0

46e minuut.
Kordély komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Klungelig pakt Gandolfi de bal. Gandolfi geeft de bal voor. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Tkaczuk heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gandolfi zal de hoekschop nemen. Krivošija rent richting de bal. Krivošija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - KS Woda Mineralna 0:1

51e minuut.
Batta met een sublieme pass. Wanglorz is nu in balbezit. Belej rent richting de bal. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIDZEW_ŁÓDŹ - KS Woda Mineralna 1:1

74e minuut.
Dereyne kopt de bal weg. Kordély rent richting de bal. Kordély probeert naar een medespeler te passen. Turletto rent richting de bal. Turletto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rozgon speelt de bal door. Tkaczuk geeft de bal voor. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej haalt uit met een fantastische trap. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - KS Woda Mineralna 2:1

80e minuut.
Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Rozgon probeert de bal aan de voet te houden. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Belej kopt de bal weg. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rozgon krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Taquara passt de bal in één keer door. Gandolfi rent richting de bal. Gandolfi geeft de bal voor. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Blandin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Krivošija kopt de bal weg. Klungelig pakt Dereyne de bal. Tkaczuk begaat een overtreding. Tkaczuk krijgt een gele kaart. Dereyne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Văn Hùng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 64%, KS Woda Mineralna 36%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - KS Woda Mineralna 2:1