Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna WIDZEW_ŁÓDŹ
matesko Tactiek Herbapol
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
54.8 gemiddelde waardering 58.8
uitmuntend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak geeft een hoge lob. Altsepp is nu in balbezit. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lostingi kopt de bal weg. Daar is Altsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlović rent richting de bal. Altsepp onderschept slim de pass. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

7e minuut.
Ewiak onderschept slim de pass. Turletto verovert de bal door een tackle van achteren. Turletto passt de bal met de wreef. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Iemma verovert de bal door een tackle van achteren. Iemma met een sublieme pass. Delgado geeft de bal voor. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Michałowski geeft een lange en hoge pass. Ruciński kopt de bal weg. Michałowski geeft de bal voor. Chmieliński krijgt zijn hoofd ertegen. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

11e minuut.
Harrington probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa is nu in balbezit. Yébenes is nu in balbezit. Krivošija onderschept slim de pass. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Inworp. Taquara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Chmieliński speelt de bal door. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

20e minuut.
Rozgon met een sublieme pass. Turletto rent richting de bal. Turletto passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Zounos bokst de bal weg.

22e minuut.
Ewiak passt de bal in één keer door. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański geeft een lange en hoge pass. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal zonder na te denken. Iemma rent richting de bal. Altsepp onderschept slim de pass. Altsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Krivošija kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Gandolfi onderschept slim de pass. Gandolfi schiet op doel. Zounos bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Ewiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto met een sublieme pass. Krivošija rent richting de bal. Krivošija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Altsepp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iemma neemt vlug de vrije trap. Różański controleert de bal met de borst. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:3

41e minuut.
Różański geeft de bal voor. Michałowski kopt de bal weg. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański onderschept slim de pass. Różański geeft een lange en hoge pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmieliński is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lostingi is nu in balbezit. Lostingi geeft een lange en hoge pass. Ruciński rent richting de bal. Altsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 51%, WIDZEW_ŁÓDŹ 49%.
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:4

50e minuut.
Turletto passt de bal met de wreef. Gandolfi rent richting de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart. Gandolfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozgon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diaconeasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:4

52e minuut.
Ewiak is nu in balbezit. Ewiak geeft een hoge lob. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński geeft een lange en hoge pass. Altsepp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Batta probeert naar een medespeler te passen. Michałowski is nu in balbezit. Taquara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taquara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Michałowski rent richting de bal. Daar is Michałowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michałowski geeft een hoge lob. Chmieliński rent richting de bal. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Iemma verovert de bal door een tackle van achteren. Michałowski rent richting de bal. Michałowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Bove trapt de bal weg van het doel. Gandolfi kopt de bal weg. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Altsepp is nu in balbezit. Chmieliński speelt de bal door. Michałowski is nu in balbezit. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Turletto probeert naar een medespeler te passen. Harrington is nu in balbezit. Harrington met een sublieme pass. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. Zounos bokst de bal weg. Delgado geeft een hoge lob. Rozgon rent richting de bal. Rozgon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montemerlo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Batta kopt de bal weg. Klungelig pakt Michałowski de bal. Michałowski passt de bal met de wreef. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruciński kan de bal niet met de borst controleren. Batta probeert naar een medespeler te passen. Michałowski speelt de bal door. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:5

87e minuut.
Gandolfi speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski speelt de bal door. Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 55%, WIDZEW_ŁÓDŹ 45%.
KS Woda Mineralna - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:5