Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eLeFCe Widzew Masters
kkk Tactiek Rhapsody
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
43.9 gemiddelde waardering 55
good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


12e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Bădoiu is nu in balbezit. Bosak begaat een overtreding. Bădoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bădoiu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buzzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Verelst rent richting de bal. Verelst met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:1

29e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński geeft de bal voor. Cardoso kopt de bal weg. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Verelst passt de bal in één keer door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:2

39e minuut.
Verelst met een sublieme pass. Bădoiu is nu in balbezit. Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cuéllar niet meer kan verder spelen. Knockaert komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:3

44e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst verovert de bal door een tackle van achteren. Verelst passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 52%, Widzew Masters 48%.
eLeFCe - Widzew Masters 0:4

47e minuut.
Verelst met een snelle inworp. Buzzelli is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:5

50e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:6

53e minuut.
Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:7

60e minuut.
Osiatyński passt de bal zonder na te denken. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:8

62e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso met een sublieme pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu schiet op doel. Knockaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:9

68e minuut.
Guayre Betancort met de inworp. Leščinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leščinskis probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dębowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Verelst kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Dębowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Dębowicz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio geeft een hoge lob. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:10

83e minuut.
Daar is Verelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst geeft een lange en hoge pass. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel. Knockaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - Widzew Masters 0:11

89e minuut.
Atanasio kopt de bal weg. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst maakt een afschuwelijke overtreding. Verelst krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 59%, Widzew Masters 41%.
eLeFCe - Widzew Masters 0:11