Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters eLeFCe
Rhapsody Tactiek kkk
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 49.3
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Małyszek rent richting de bal. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Klungelig pakt Atanasio de bal. Atanasio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fidler de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso schiet op doel. Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 1:0

15e minuut.
Małyszek speelt de bal door. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso passt de bal in één keer door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Cuéllar bokst de bal weg. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verelst zal de hoekschop nemen. Bădoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar bokst de bal weg.

21e minuut.
Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal met de wreef. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 2:0

27e minuut.
Lód passt de bal in één keer door. Buzzelli is nu in balbezit. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 3:0

32e minuut.
Bădoiu passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 4:0

36e minuut.
Małyszek met een sublieme pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cardoso is nu in balbezit. Bădoiu rent richting de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 5:0

41e minuut.
Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio verovert de bal door een tackle van achteren. Weyland is nu in balbezit. Weyland draait met de bal, schiet en ... Fóris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lód geeft een hoge lob. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 36%, eLeFCe 64%.
Widzew Masters - eLeFCe 5:0

48e minuut.
Cardoso is nu in balbezit. Cardoso met een sublieme pass. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 6:0

52e minuut.
Cardoso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biagioli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 7:0

65e minuut.
Buzzelli rent richting de bal. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar bokst de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 8:0

72e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - eLeFCe 9:0

82e minuut.
Bosak geeft een hoge lob. Biagioli kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Knockaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Leščinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Leščinskis passt de bal met de wreef. Verelst met een sublieme pass. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Knockaert de bal. Leščinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Leščinskis geeft een lange en hoge pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 45%, eLeFCe 55%.
Widzew Masters - eLeFCe 9:0