Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters KS Woda Mineralna
Rhapsody Tactiek matesko
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Rozgon is nu in balbezit. Rozgon geeft een lange en hoge pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne schiet op doel. Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gandolfi passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński is nu in balbezit. Turletto onderschept slim de pass. Turletto schiet op doel. Fóris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 0:1

17e minuut.
Służewski geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Kitłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan met een sublieme pass. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski geeft de bal voor. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verelst met de inworp. Służewski geeft een hoge lob. Cardoso springt en kopt de bal. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gandolfi probeert de bal aan de voet te houden. Służewski kopt de bal weg. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lód verovert de bal door een tackle van achteren. Lód met een sublieme pass. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu schiet op doel. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 1:1

40e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal zonder na te denken. Cardoso is nu in balbezit. Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 49%, KS Woda Mineralna 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 1:1

46e minuut.
Ruciński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Văn Hùng komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Taquara rent richting de bal. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 2:1

56e minuut.
Harrington verovert de bal door een tackle van achteren. Harrington passt de bal zonder na te denken. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto verovert de bal door een tackle van achteren. Turletto draait met de bal, schiet en ... Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Turletto rent richting de bal. Turletto passt de bal met de wreef. Krivošija rent richting de bal. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Fóris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 2:2

75e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft een hoge lob. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 3:2

78e minuut.
Bove met een sublieme pass. Ciocan kopt de bal weg. Couton probeert de bal aan de voet te houden. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rozgon rent richting de bal. Rozgon passt de bal met de wreef. Krivošija rent richting de bal. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 50%, KS Woda Mineralna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Masters - KS Woda Mineralna 3:3