Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna Widzew Masters
matesko Tactiek Rhapsody
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.3 gemiddelde waardering 57.6
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Bădoiu de bal. Ruciński begaat een overtreding. Bădoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bădoiu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taquara geeft een hoge lob. Diaconeasa kopt de bal weg. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 1:0

21e minuut.
Couton kan de bal niet met de borst controleren. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst met een sublieme pass. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Bove bokst de bal weg.

35e minuut.
Osiatyński geeft een hoge lob. Inworp. Gandolfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto haalt uit met een fantastische trap. Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 53%, Widzew Masters 47%.
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 1:0

47e minuut.
Rozgon passt de bal zonder na te denken. Ruciński rent richting de bal. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 1:1

48e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Gandolfi rent richting de bal. Ciocan maakt een afschuwelijke overtreding. Ciocan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi passt de bal in één keer door. Diaconeasa is nu in balbezit. Krivošija rent richting de bal. Krivošija schiet op doel. Fóris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Atanasio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Harrington met een snelle inworp. Turletto rent richting de bal. Turletto schiet op doel. Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osiatyński met een sublieme pass. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto passt de bal zonder na te denken. Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Harrington rent richting de bal. Verelst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harrington raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozgon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krivošija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 2:1

79e minuut.
Cardoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Couton. Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Montemerlo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Osiatyński geeft de bal voor. Cardoso rent richting de bal. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso schiet op doel. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 2:2

84e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małyszek. Turletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozgon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leščinskis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Taquara passt de bal zonder na te denken. Montemerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemerlo onderschept slim de pass. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 43%, Widzew Masters 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - Widzew Masters 2:2