Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ eLeFCe
Herbapol Tactiek kkk
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 49.2
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Weyland probeert naar een medespeler te passen. Dębowicz rent richting de bal. Kuryluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuryluk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Culebras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Knockaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Culebras komt bij de bal en schiet. Zounos bokst de bal weg.

11e minuut.
Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński passt de bal met de wreef. Altsepp rent richting de bal. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmieliński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lostingi neemt de hoekschop. Altsepp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 1:0

25e minuut.
Batta is nu in balbezit. Batta passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel. Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 2:0

30e minuut.
Yébenes passt de bal met de wreef. Batta met een sublieme pass. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 3:0

33e minuut.
Batta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batta passt de bal met de wreef. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 4:0

36e minuut.
Weyland is nu in balbezit. Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi speelt de bal door. Klungelig pakt Chmieliński de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 43%, eLeFCe 57%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 5:0

46e minuut.
Batta rent richting de bal. Batta passt de bal met de wreef. Daar is Altsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 6:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biagioli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Michałowski rent richting de bal. Michałowski speelt de bal door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 7:0

51e minuut.
Biagioli passt de bal met de wreef. Lostingi is nu in balbezit. Weyland maakt een afschuwelijke overtreding. Weyland krijgt een gele kaart. Lostingi raakt geblesseerd tijdens het duel. Batta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altsepp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Guayre Betancort is nu in balbezit. Guayre Betancort geeft een hoge lob. Michałowski probeert de bal aan de voet te houden. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zounos trapt de bal weg van het doel. Lostingi is nu in balbezit. Lostingi passt de bal met de wreef. Altsepp heeft problemen om de bal te vangen. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Altsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altsepp raakt geblesseerd tijdens het duel. Altsepp legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 8:0

64e minuut.
Batta probeert naar een medespeler te passen. Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal met de wreef. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 9:0

68e minuut.
Yébenes passt de bal in één keer door. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski passt de bal met de wreef. Lostingi geeft de bal voor. Chmieliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lostingi verovert de bal door een tackle van achteren. Lostingi passt de bal zonder na te denken. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 10:0

76e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal met de wreef. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Weyland neemt vlug de vrije trap. Tkaczuk kopt de bal weg. Michałowski probeert naar een medespeler te passen. Altsepp rent richting de bal. Altsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 48%, eLeFCe 52%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - eLeFCe 10:0