Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos San Zadole
Moja Tactiek Tak Tyka
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Bogoescu passt de bal in één keer door. Peixoto met een sublieme pass. Escopeta controleert de bal met de borst. Bojinov onderschept slim de pass. Bojinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Inworp. Fusi met een snelle inworp. Campos speelt de bal door. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Campos rent richting de bal. Przepiera onderschept slim de pass. Przepiera speelt de bal door. Bahonar rent richting de bal. Bahonar haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - San Zadole 0:1

34e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Eetvelde neemt de hoekschop. Bojinov rent richting de bal. Bojinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - San Zadole 0:2

35e minuut.
Zanchini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beştea de bal. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - San Zadole 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 47%, San Zadole 53%.
Pitos Papitos - San Zadole 0:3

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Bahonar kopt de bal weg. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov schiet op doel. Toader bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen. Pachuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Kossler met de inworp. Fusi rent richting de bal. Fusi passt de bal zonder na te denken. Zanchini geeft een lange en hoge pass. Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Van Eetvelde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pachuła de bal. Pflingsten met een sublieme pass. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya schiet op doel. Toader bokst de bal weg.

81e minuut.
Pflingsten geeft een lange en hoge pass. Campos kopt de bal weg. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bojinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - San Zadole 0:4

83e minuut.
Meca is nu in balbezit. Meca passt de bal zonder na te denken. Kossler bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde verovert de bal door een tackle van achteren. Van Eetvelde geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Campos rent richting de bal. Meca speelt de bal door. Campos speelt de bal door. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek draait met de bal, schiet en ... Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Escopeta geeft een lange en hoge pass. Żaczek is nu in balbezit. Bogoescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żaczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campos wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - San Zadole 1:4

89e minuut.
Zanchini probeert de bal met de borst te controleren. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński passt de bal in één keer door. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya schiet op doel. Toader bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 49%, San Zadole 51%.
Pitos Papitos - San Zadole 1:4