Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Zadole Pitos Papitos
Tak Tyka Tactiek Moja
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 39.3
solid Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Bojinov rent richting de bal. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beştea de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Beştea rent richting de bal. Bahonar onderschept slim de pass. Bahonar passt de bal zonder na te denken. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła speelt de bal door. Żaczek rent richting de bal. Żaczek schiet op doel. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Pitos Papitos 0:1

10e minuut.
Bahonar probeert naar een medespeler te passen. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov onderschept slim de pass. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahonar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Zadole - Pitos Papitos 1:1

17e minuut.
Przepiera passt de bal in één keer door. Bahonar rent richting de bal. Bahonar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beştea de bal onder controle te krijgen. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Żaczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peixoto rent richting de bal. Peixoto passt de bal in één keer door. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Zanchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchini probeert naar een medespeler te passen. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft een hoge lob. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojinov rent richting de bal. Bojinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Campos kopt de bal weg. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meca zijn tegenspeler op de grond. Żaczek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Żaczek kan niet meer verder spelen. Kożuch komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Przepiera met een sublieme pass. Bojinov rent richting de bal. Bojinov passt de bal met de wreef. Bahonar is nu in balbezit. Bahonar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 45%, Pitos Papitos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Zadole - Pitos Papitos 1:1

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera speelt de bal door. Klungelig pakt Bahonar de bal. Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde geeft de bal voor. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojinov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Pitos Papitos 2:1

50e minuut.
Tupczyński speelt de bal door. Przepiera rent richting de bal. Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Bojinov rent richting de bal. Bojinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusi met een snelle inworp. Campos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bogoescu de bal onder controle te krijgen. Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch schiet op doel. Bogoescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Zadole - Pitos Papitos 2:2

58e minuut.
Przepiera rent richting de bal. Przepiera passt de bal met de wreef. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde geeft een hoge lob. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Meca bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos begaat een overtreding. Meca raakt geblesseerd tijdens het duel. Doumbiya komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Campos speelt de bal door. Pałczyński is nu in balbezit. Peixoto begaat een overtreding. Peixoto krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Bojinov geeft de bal voor. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya schiet op doel. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Pitos Papitos 3:2

67e minuut.
Tupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde geeft een hoge lob. Bojinov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Pitos Papitos 4:2

68e minuut.
Pachuła heeft problemen om de bal te vangen. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov passt de bal in één keer door. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - Pitos Papitos 5:2

76e minuut.
Bojinov passt de bal in één keer door. Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde passt de bal in één keer door. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kossler de bal. Inworp. Tupczyński met een snelle inworp. Przepiera speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Kożuch probeert de bal met de borst te controleren. Tupczyński rent richting de bal. Kożuch onderschept slim de pass. Kożuch schiet op doel. Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pflingsten met een snelle inworp. Meca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meca passt de bal zonder na te denken. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Bojinov schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 32%, Pitos Papitos 68%.
San Zadole - Pitos Papitos 5:2