Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:53
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17895
R T S Widzew Łódź Niebieski Ochojec
5-3-1-1 Tactiek PsychoFans
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 52.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Doeltrap. Xavier de Oliveira met een harde bal richting middenveld. Jovanov kopt de bal weg. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira bokst de bal weg. Bittar rent richting de bal. Bittar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 1:0

15e minuut.
Răzlovanu met de inworp. Jovanov speelt de bal door. Daar is Bittar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bittar geeft de bal voor. Hudysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jovanov speelt de bal door. Bittar rent richting de bal. Bittar geeft de bal voor. Hudysz springt en kopt de bal. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 2:0

24e minuut.
Grimoldi rent richting de bal. Grimoldi geeft de bal voor. Răzlovanu heeft problemen om de bal te vangen. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Bluszcz de bal. Kerepeczky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bluszcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jovanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bittar geeft een lange en hoge pass. Hudysz kan de bal niet met de borst controleren. Hudysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Răzlovanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răzlovanu met een sublieme pass. Bittar geeft de bal voor. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muñoz de bal. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 55%, Niebieski Ochojec 45%.
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 3:0

49e minuut.
Trachtulec rent richting de bal. Trachtulec geeft een hoge lob. Bittar geeft een hoge lob. Hudysz krijgt zijn hoofd ertegen. Xavier de Oliveira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 4:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Răzlovanu rent richting de bal. Răzlovanu speelt de bal door. Trachtulec onderschept slim de pass. Bittar is nu in balbezit. Bittar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 41%, Niebieski Ochojec 59%.
R T S Widzew Łódź - Niebieski Ochojec 4:0