Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ Widzew Masters
Herbapol Tactiek Rhapsody
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tkaczuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocan met een snelle inworp. Klungelig pakt Służewski de bal. Służewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Batta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal zonder na te denken. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Osiatyński rent richting de bal. Osiatyński geeft een lange en hoge pass. Kuryluk kopt de bal weg. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Chmieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmieliński geeft een hoge lob. Wanglorz kopt de bal weg. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chmieliński probeert de bal aan de voet te houden. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Altsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 1:0

29e minuut.
Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado geeft een hoge lob. Dzierżyński rent richting de bal. Chmieliński onderschept slim de pass. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lód probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel. Fóris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 51%, Widzew Masters 49%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 2:0

52e minuut.
Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yébenes geeft een lange en hoge pass. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp draait met de bal, schiet en ... Fóris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 3:0

57e minuut.
Wanglorz kopt de bal weg. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Batta met een sublieme pass. Altsepp rent richting de bal. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński passt de bal in één keer door. Służewski met een sublieme pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fóris speelt de bal door. Verelst kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 53%, Widzew Masters 47%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 3:0