Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters WIDZEW_ŁÓDŹ
Rhapsody Tactiek Herbapol
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Batta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardoso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Ewiak rent richting de bal. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Altsepp kopt de bal weg. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz schiet op doel. Fóris bokst de bal weg.

23e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak geeft een lange en hoge pass. Altsepp is nu in balbezit. Altsepp haalt uit met een fantastische trap. Fóris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

24e minuut.
Yébenes heeft problemen om de bal te vangen. Yébenes geeft een lange en hoge pass. Leščinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Leščinskis is nu in balbezit. Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński schiet op doel. Paal! Fóris bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob. Altsepp rent richting de bal. Altsepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Batta de bal. Lostingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Służewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 54%, WIDZEW_ŁÓDŹ 46%.
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

51e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cardoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zounos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:1

55e minuut.
Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:1

68e minuut.
Cardoso kan de bal niet met de borst controleren. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu schiet op doel. Zounos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 39%, WIDZEW_ŁÓDŹ 61%.
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:1