Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eLeFCe KS Woda Mineralna
kkk Tactiek matesko
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Krivošija is nu in balbezit. Fidler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krivošija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turletto neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:1

4e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa is nu in balbezit. Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Buzzelli rent richting de bal. Turletto rent richting de bal. Turletto heeft problemen om de bal te vangen. Turletto haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:2

9e minuut.
Dębowicz onderschept slim de pass. Dębowicz met een sublieme pass. Taquara onderschept slim de pass. Knockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Knockaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bosak probeert naar een medespeler te passen. Buzzelli rent richting de bal. Buzzelli speelt de bal door. del Val rent richting de bal. del Val haalt uit met een fantastische trap. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto rent richting de bal. Turletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:3

24e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington probeert naar een medespeler te passen. Dębowicz is nu in balbezit. Turletto onderschept slim de pass. Turletto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Orlović passt de bal zonder na te denken. Rozgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon geeft de bal voor. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal in één keer door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:4

42e minuut.
Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Rozgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon speelt de bal door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Knockaert is nu in balbezit. Taquara onderschept slim de pass. Taquara geeft een hoge lob. Krivošija rent richting de bal. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 67%, KS Woda Mineralna 33%.
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:5

47e minuut.
Knockaert rent richting de bal. Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:6

49e minuut.
Buzzelli geeft de bal voor. Couton probeert naar een medespeler te passen. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:7

52e minuut.
Turletto kopt de bal weg. Krivošija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:8

62e minuut.
Doeltrap. Bove trapt de bal weg van het doel. Dębowicz kopt de bal weg. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal in één keer door. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 0:9

65e minuut.
Montemerlo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozgon. Dunga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dębowicz komt bij de bal en schiet. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 1:9

71e minuut.
Fidler geeft de bal voor. Daar is Orlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Montemerlo heeft problemen om de bal te vangen. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gandolfi kopt de bal weg. Buzzelli is nu in balbezit. Krivošija onderschept slim de pass. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eLeFCe - KS Woda Mineralna 1:10

75e minuut.
Buzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija passt de bal in één keer door. Montemerlo rent richting de bal. Montemerlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eLeFCe 65%, KS Woda Mineralna 35%.
eLeFCe - KS Woda Mineralna 1:10