Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: SDW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11426
R T S Widzew Łódź Pitos Papitos
5-3-1-1 Tactiek Moja
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 42.4
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Wilczyński kopt de bal weg. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Răzlovanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos is nu in balbezit. Campos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fusi passt de bal zonder na te denken. Bluszcz is nu in balbezit. Bluszcz geeft een hoge lob. Hudysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gronowski onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gronowski ... Strafschop! Gronowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hudysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Hudysz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Bittar probeert naar een medespeler te passen. Hudysz rent richting de bal. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Pitos Papitos 1:0

33e minuut.
Răzlovanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răzlovanu geeft een hoge lob. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Pitos Papitos 2:0

38e minuut.
Bluszcz heeft problemen om de bal te vangen. Zanchini is nu in balbezit. Zanchini passt de bal in één keer door. Żaczek rent richting de bal. Żaczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Răzlovanu met een sublieme pass. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov passt de bal met de wreef. Bittar is nu in balbezit. Bittar geeft de bal voor. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kossler met een snelle inworp. Klungelig pakt Fusi de bal. Fusi met een sublieme pass. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Răzlovanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bluszcz geeft een hoge lob. Beştea is nu in balbezit. Hudysz onderschept slim de pass. Hudysz schiet op doel. Toader bokst de bal weg. Bittar rent richting de bal. Bittar passt de bal met de wreef. Daar is Hudysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudysz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R T S Widzew Łódź - Pitos Papitos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 62%, Pitos Papitos 38%.
R T S Widzew Łódź - Pitos Papitos 3:0

52e minuut.
Răzlovanu geeft een hoge lob. Hudysz controleert de bal met de borst. Bittar rent richting de bal. Bittar geeft een lange en hoge pass. Hudysz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Naramowicki komt het veld opgelopen. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bluszcz onderschept slim de pass. Bluszcz geeft de bal voor. Bittar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittar geeft de bal voor. Hudysz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Răzlovanu rent richting de bal. Răzlovanu geeft de bal voor. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz schiet op doel. Toader maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Răzlovanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răzlovanu passt de bal met de wreef. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittar rent richting de bal. Bittar haalt uit met een fantastische trap. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Răzlovanu met een sublieme pass. Bluszcz is nu in balbezit. Bluszcz passt de bal in één keer door. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Szeląg met een sublieme pass. Jovanov rent richting de bal. Jovanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hudysz de bal. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R T S Widzew Łódź 45%, Pitos Papitos 55%.
R T S Widzew Łódź - Pitos Papitos 3:0