Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitos Papitos R T S Widzew Łódź
Moja Tactiek 5-3-1-1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40.9 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Bittar passt de bal met de wreef. Bluszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluszcz passt de bal zonder na te denken. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 0:1

13e minuut.
Răzlovanu passt de bal met de wreef. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Durczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żaczek rent richting de bal. Răzlovanu maakt een afschuwelijke overtreding. Răzlovanu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Fusi rent richting de bal. Fusi speelt de bal door. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 45%, R T S Widzew Łódź 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:1

50e minuut.
Pachuła rent richting de bal. Jovanov onderschept slim de pass. Jovanov probeert naar een medespeler te passen. Hudysz is nu in balbezit. Hudysz draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:2

51e minuut.
Naramowicki komt het veld opgelopen. Dyrkacz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Skrzyniecki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov geeft de bal voor. Hudysz rent richting de bal. Hudysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:3

58e minuut.
Bittar is nu in balbezit. Bittar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beştea de bal. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:4

60e minuut.
Pachuła geeft een hoge lob. Zanchini heeft problemen om de bal te vangen. Zanchini probeert naar een medespeler te passen. Żaczek is nu in balbezit. Żaczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szeląg geeft de bal voor. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:5

69e minuut.
Fusi met de inworp. Răzlovanu geeft de bal voor. Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz schiet op doel. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jovanov onderschept slim de pass. Jovanov met een sublieme pass. Hudysz rent richting de bal. Hudysz haalt uit met een fantastische trap. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kossler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittar verovert de bal door een tackle van achteren. Bittar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:6

86e minuut.
Daar is Jovanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Jovanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jovanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitos Papitos 53%, R T S Widzew Łódź 47%.
Pitos Papitos - R T S Widzew Łódź 1:6