Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:53
  • Competitiewedstrijd: Liga V.235 [del]
  • Stadion: u Balbiny
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12033
Niebieski Ochojec San Zadole
PsychoFans Tactiek Tak Tyka
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 40.2
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


8e minuut.
Przepiera passt de bal met de wreef. Van Eetvelde is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Eetvelde neemt de hoekschop. Bahonar krijgt zijn hoofd ertegen. Xavier de Oliveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Peixoto rent richting de bal. Berruet onderschept slim de pass. Berruet speelt de bal door. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pflingsten speelt de bal door. Bahonar is nu in balbezit. Muslimović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muslimović krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Muslimović is nu in balbezit. Przepiera verovert de bal door een tackle van achteren. Przepiera geeft een hoge lob. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov schiet op doel. Xavier de Oliveira bokst de bal weg.

15e minuut.
Raposo met de inworp. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky passt de bal zonder na te denken. Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky passt de bal zonder na te denken. Goggi is nu in balbezit. Goggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Berruet de bal. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goggi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kerepeczky kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Muslimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Meca is nu in balbezit. Muslimović begaat een overtreding. Muslimović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Meca raakt geblesseerd tijdens het duel. Meca met een snel genomen vrije trap. Bojinov kopt de bal weg. Bahonar is nu in balbezit. Bahonar draait met de bal, schiet en ... Xavier de Oliveira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muñoz kopt de bal weg. Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflingsten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Xavier de Oliveira trapt de bal weg. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno passt de bal in één keer door. Berruet is nu in balbezit. Berruet schiet op doel. Kusiak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vizcaíno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polak de bal. Goggi is nu in balbezit. Goggi draait met de bal, schiet en ... Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 2:0

40e minuut.
Goggi is nu in balbezit. Jurkowski begaat een overtreding. Goggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raposo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goggi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 3:0

42e minuut.
Benaventte met een sublieme pass. Klungelig pakt Bojinov de bal. Muñoz is nu in balbezit. Bojinov onderschept slim de pass. Bojinov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 3:1

45e minuut.
Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak onderschept slim de pass. Polak speelt de bal door. Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 42%, San Zadole 58%.
Niebieski Ochojec - San Zadole 3:1

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Raposo met een snelle inworp. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky geeft een hoge lob. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berruet is nu in balbezit. Berruet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 4:1

58e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Grimoldi is nu in balbezit. Grimoldi passt de bal in één keer door. Goggi rent richting de bal. Goggi schiet op doel. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Doumbiya komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polak de bal. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Polak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo met de inworp. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vizcaíno met een snelle inworp. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera rent richting de bal. Kerepeczky onderschept slim de pass. Kerepeczky geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goggi rent richting de bal. Goggi draait met de bal, schiet en ... Kusiak bokst de bal weg.

72e minuut.
Meca kopt de bal weg. Van Eetvelde rent richting de bal. Klungelig pakt Doumbiya de bal. Doumbiya draait met de bal, schiet en ... Grimoldi probeert de bal aan de voet te houden. Xavier de Oliveira bokst de bal weg. Bojinov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 4:2

83e minuut.
Daar is Kerepeczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky geeft de bal voor. Goggi is nu in balbezit. Goggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieski Ochojec - San Zadole 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieski Ochojec 31%, San Zadole 69%.
Niebieski Ochojec - San Zadole 5:2