Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Zadole KS Woda Mineralna
Tak Tyka Tactiek matesko
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 53.4
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Gandolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfi speelt de bal door. Krivošija rent richting de bal. Turletto rent richting de bal. Turletto haalt uit met een fantastische trap. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija schiet op doel. Kusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Turletto rent richting de bal. Turletto met een sublieme pass. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Meca passt de bal zonder na te denken. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlović krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dereyne probeert naar een medespeler te passen. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington geeft een lange en hoge pass. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 0:1

9e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dereyne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rozgon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rozgon geeft de bal voor. Polak heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harrington neemt de hoekschop. Krivošija springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dereyne is nu in balbezit. Turletto is nu in balbezit. Polak is nu in balbezit. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija verovert de bal door een tackle van achteren. Krivošija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 0:2

19e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington speelt de bal door. Gandolfi met een sublieme pass. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Dereyne de bal. Kusiak speelt de bal door. Daar is Martínez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozgon is nu in balbezit. Rozgon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija onderschept slim de pass. Bogoescu is nu in balbezit. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Mora met een snelle inworp. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov schiet op doel. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Harrington zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Turletto de bal. Turletto geeft de bal voor. Krivošija maakt een snoekduik en kopt de bal. Kusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 57%, KS Woda Mineralna 43%.
San Zadole - KS Woda Mineralna 0:3

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng passt de bal met de wreef. Bojinov probeert de bal met de borst te controleren. Bojinov schiet op doel. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 1:3

55e minuut.
Taquara rent richting de bal. Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal zonder na te denken. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rozgon met een sublieme pass. Harrington rent richting de bal. Harrington met een sublieme pass. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harrington zal de hoekschop nemen. Krivošija maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 1:4

58e minuut.
Harrington geeft de bal voor. Bogoescu kopt de bal weg. Daar is Meca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupczyński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bogoescu de bal onder controle te krijgen. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 1:5

78e minuut.
Montemerlo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Pflingsten rent richting de bal. Pflingsten passt de bal in één keer door. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - KS Woda Mineralna 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 68%, KS Woda Mineralna 32%.
San Zadole - KS Woda Mineralna 2:5