Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Woda Mineralna San Zadole
matesko Tactiek Tak Tyka
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 38
incredible Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Meca passt de bal zonder na te denken. Harrington is nu in balbezit. Harrington passt de bal met de wreef. Dereyne is nu in balbezit. Dereyne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto onderschept slim de pass. Dereyne rent richting de bal. Dereyne passt de bal in één keer door. Krivošija rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 1:0

14e minuut.
Meca probeert naar een medespeler te passen. Gandolfi is nu in balbezit. Gandolfi speelt de bal door. Krivošija rent richting de bal. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 2:0

23e minuut.
Dereyne onderschept slim de pass. Dereyne passt de bal met de wreef. Krivošija rent richting de bal. Gandolfi geeft de bal voor. Harrington geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 3:0

26e minuut.
Przepiera is nu in balbezit. Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. Rozgon passt de bal met de wreef. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przepiera met een sublieme pass. Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harrington krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne passt de bal in één keer door. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija draait met de bal, schiet en ... Polak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harrington zal de hoekschop nemen. Krivošija springt en kopt de bal. Kusiak bokst de bal weg.

37e minuut.
Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal met de wreef. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 29%, San Zadole 71%.
KS Woda Mineralna - San Zadole 4:0

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara met een sublieme pass. Gandolfi met een sublieme pass. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. Kusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kusiak niet meer kan verder spelen. Dulski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Krivošija passt de bal zonder na te denken. Przepiera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turletto. Turletto krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Harrington geeft een lange en hoge pass. Krivošija springt en kopt de bal. Bogoescu probeert de bal aan de voet te houden. Gandolfi geeft een hoge lob. Dulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 5:0

56e minuut.
Couton met een sublieme pass. Harrington heeft problemen om de bal te vangen. Harrington probeert naar een medespeler te passen. Dereyne rent richting de bal. Dereyne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pflingsten met een sublieme pass. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton geeft de bal voor. Krivošija is nu in balbezit. Krivošija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doumbiya komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Harrington met een snelle inworp. Przepiera met een sublieme pass. Rozgon rent richting de bal. Rozgon geeft een hoge lob. Krivošija maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dereyne onderschept slim de pass. Harrington rent richting de bal. Harrington geeft de bal voor. Krivošija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 6:0

68e minuut.
Diaconeasa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Polak geeft een lange en hoge pass. Doumbiya rent richting de bal. Rozgon onderschept slim de pass. Rozgon geeft een lange en hoge pass. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gandolfi onderschept slim de pass. Gandolfi geeft een lange en hoge pass. Dulski probeert wanhopig de bal te grijpen. Krivošija rent richting de bal. Krivošija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - San Zadole 7:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrington met de inworp. Meca bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Dulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rozgon geeft een hoge lob. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereyne verovert de bal door een tackle van achteren. Dereyne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Dereyne is nu in balbezit. Dereyne draait met de bal, schiet en ... Polak geeft een hoge lob. Rozgon geeft een lange en hoge pass. Krivošija is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Orlović is nu in balbezit. Orlović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peixoto met een snelle inworp. Pflingsten geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Gandolfi met een snelle inworp. Rozgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgon geeft een hoge lob. Krivošija krijgt zijn hoofd ertegen. Dulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rozgon verovert de bal door een tackle van achteren. Rozgon speelt de bal door. Krivošija probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dulski trapt de bal weg van het doel. Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton begaat een overtreding. Couton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 24%, San Zadole 76%.
KS Woda Mineralna - San Zadole 7:0